Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.kiddies24.com/shop/index.php?cPath=24_191&osCsid=a343627cfa52...Nuo vaikuttaisi ideaaleilta meidän tarpeisiin, meillä siis 2 v. esikoinen ja pian syntyvä vauva. Nuo ovat Quinnyn rattaat mihin saa tarvittaessa kiinnitettyä toisen istuimen. Valitettavasti noita ei taida saada Suomesta, enkä löytänyt kokemuksia haullakaan. Houkuttaisi kovasti tilata mutta uskaltaisiko ostaa " sian säkissä" ? Ovatkohan tosiaan niin toimivat kuin voisi kuvitella?

Kommentit (15)

Ajattelin kyllä laittaa vielä meiliä myyjälle ja kysyä mm. tuosta painorajoituksesta ja sitten tuosta makuuasennosta ja kopan käytöstä. Kiitos kommenteista, lisääkin saa laittaa. Houkuttaisi niin kovin, musta nuo on tosi kivan näköiset rattaat eikä hintakaan olisi kovin paha... ja mahtuisivat joka paikkaan, toisin kuin perinteiset. T: ap

http://cgi.ebay.at/Quinny-Freestyle-4-Tandem-Navy-inkl-Zusatzsitz_W0QQit...

(kuvia alempana, vihreällä taustalla). Lisäksi vauvalle saa kopan mutta sitä ei taida saada yhtä aikaa tuon tuplapenkin kanssa. Meillä kun käyttö ei olisi jokapäiväistä, vaan ehkä kerran-pari viikossa esikoinenkin tarvisi rattaita, muuten pärjättäisiin tuolla " yksösten mallilla" .Toinen vaihtoehto olisi sitten Emmaljungan tuplat mutta kävin niitä kokeilemassa enkä millään tahtoisi sellaisia hyökkäysvaunuja, kun ne eivät edes mahdu meille sisään :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

onkohan ne huonot työntää, jos vauva on siinä takimmaisena kasvot työntäjään päin. Näyttäis niin kuin jalkatuki tulisi aika pitkälle, osuukohan siihen polvet kävellessä?

Lapset olivat silloin ehkä n. 2,5- ja 1/2-vuotiaat.

Näytti periaatteessa näppärältä, muttei olisi minusta sopinut tuonaikaisiin tarpeisiimme, kun pienempi nukkui vielä vaunuissa. Eli vastasyntyneelle varsinkaan ei minusta näyttänyt sopivalta.

Nyt kun lapset ovat isompia 3,5v ja 1,5v noille olisi hyvinkin käyttöä kun isompi ei vieläkään jaksa kovin pitkiä matkoja kävellä.Oletko ollenkaan harkinnut seisomalautaa?

Meillä se on toiminut yllättävän hyvin, vaikka aluksi epäilinkin ettei 2v jaksaisi siinä seistä mutta hyvin on jaksanut. Ihan aluksi otin kantoliinan mukaan kun lähdimme liikkeelle, kun ajattelin että isompi alkaa valittamaan muttei tarvittu kertaakaan.

- istuinten painoraja on 20 kg / istuin

- Quinnyn Dreami-kantokopan kanssa ei voi käyttää tätä lisäistuinta, mutta pehmeän kopan kanssa voi

- Quinny sanoo että seisomalautaa ei saa käyttää. Myyjän mukaan näihin saa halutessaan laudan kiinni, mutta sen käyttö aiheuttaa takuun raukeamisen.Lähetin myyjälle vielä lisäkysymyksen istuintilan mitoista, jotta pääsen mittailemaan mahtuuko meidän koppa siihen. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä, jos vauvalle saisi kopan.

ap

Meillä on sama tilanne edessä, että tarvittaisiin 2 vuoden ikäerolla olevilla sisaruksille tuplat, mutta tosiaan jo vastasyntyneestä asti käyttöön...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat