Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vauva täyttää kohta 6kk (16pvä) ja on syönyt muutaman viikon kasvis- tai hedelmäsoseita 2xpäivässä. Yöt ovat kuitenkin levottomia jälleen, ja vauva syö 1.5 tunnin välein rintaa(monta yötä jo). Onko tämä nyt sen merkki, että iltapuurokin olisi tarpeen? Ja mikä olisi hyvä aloituspuuro?

Kommentit (13)

olisi varmaan hyvä aloittaa. Voit tehdä yhden annoksen vaikka mikrossa, kokeilemalla löydät oikean lämpötilan/ajan. Kaurahiutaleet kannattaa kuitenkin murskata hienommiksi ennen valmistusta. Puuron voit tehdä veteen ja sitten notkistaa/jäähdyttää tuttelilla/äidinmaidolla.

Paha vaan että ilmeisesti siitä johtui paha ihottuma kasvoilla ja kaulalla. Nyt viikon ollut poissa iltapuuro ja ihottuma kadonnut lähes kokonaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta eipä tunnu enää nekään auttavan. Mitään viljaa en ole vielä antanut ja huomasin itsekin että puuroissa on useita viljoja. kuitenkin yhteensä 9% eli kumpikohan on vahvempaa, antaa pelkkää kaurapuuroa vai esimerkiksi sitä puolukkainen puuro? ap

Saako riittävästi ruokaa kerralla.Minusta päivällä imetys 3 tunnin välein *5 mainitsemiesi soseiden kera riitti aikanaan ainakin 4kk ikäiselle - meillä ilman yösyöttöä ja olikohan se sitten 5kk, kun aloitimme lisäksi (ei siis sijaan) aamu- ja iltapuuron.

Kolmen lapsen kokemuksella risaiset yöt rauhoittuvat aikanaan, mutta meillä ei puurot/vellit ole niihin vaikuttaneet yhtään.Kaurapuurosta minäkin aloittaisin.

Minä ostin tälle kuopukselle kaupan valmiita puuroja, sekä sitä kaurapuurojauhetta, että niitä valmiita tetroja (kaura-vadelma). Kunnes totesin niihin menevän tolkuttomasti rahaa ja aloin keitellä mikrossa nalle-puuroja :)

jo aloitetusta kiinteästä. Tokko siis merkki puuron tarpeesta. Meillä on aloitettu puurot riisijauhopuurosta; on täysin sileää ja hellempää mahalle kuin noi kotimaiset viljat...

mutta jo sinulla on mikro, niin pieni annos puuroa syntyy hetkessä samalla vaivalla - puuroa voi " maustaa" maun mukaan eri hedelmäsoseilla.Meillä vauvan puuro on ollut 4 viljan nalle -puuro (murskaamatta mitään): 1/2dl hiutaleita ja 1 dl vettä, mikroon ei täydelle teholle ja vaadittu aika (mikro aika on paketissa - olikohan 1-3 min).Sitten tuttu sose päälle, jotta jäähtyy sopivaksi - ja voi toki odottaakin - ja syömään.

nekin on. Kokeilin itse kuitenkin 1 vilja kerrallaan. Valmispuuroissa kun voi olla useita samassa ja muita aineita, niin sitten et tiedä jos vauvasi oireilee, että mistä oireilee. Kokeile kuitenkin päivällä tai aamulla, ettei mahdolliset oireiluitkut osu yöhön! Voithan kokeille myöhemmin myös valmisvellejä. Ovat hyviä, vaikka niitä täällä aina arvostellaankin! t:2

..niin ja iltaisin annamme joko maissivelliä tai vauvan Muksu-riisipuuroa, johon laitamme 1/3 purkkia esim.päärynäsosetta pilttipurkista ja hyvin maistuu. Viljoja emme ole vielä aloittaneet.

Mutta syö ahnaasti yöllä rintaa. Ja tyytyväinen kun saa syötyä, kunnes taas haluaa syödä. Siksi ajattelin, että vauvallekin olisi mukavampaa jos saisin pidennettyä yöunien pätkiä. ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat