Vierailija

Keittelen täällä ekaa kertaa mustasilmäpapuja. Keitinvesi on muuttunut ihan tummanruskeaksi, miltei mustaksi, haju on sellainen " herneinen" . Kuulostaako normaalilta?



Olemme olleet aika paljon purkkipapulinjalla, mutta nyt pitäisi saada kaappi kuivatuista tyhjäksi. Voiko lapselle tulla helpommin vatsavaivoja itse keitetyistä? Tölkkipavut ovat sopineet hienosti. Liotin papuja pari tuntia (luin ettei mustasilmäpapuja tarvitse tosin ollenkaan liottaa) ja keitän reilut puoli tuntia. Muuttaako pakastaminen niitä vielä paremmin sulaviksi vai onko sillä merkitystä?



Kiitos vastauksista!

Kommentit (1)

kannattaa vaihtaa keitinvesi kerran keiton aikana, se vahentaa vatsavaivojakin...

pakastamisesta en tieda kun en ole ikina niita pakastanut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat