Vierailija

Mikä on nyrkkisääntö kakun kostuttamiseen?

Minulla tuppaa kakut joko olemaan täysin kuivia,

tai aivan liian kosteita.



Onko mitään niksiä millä tietäisin paljonko kostutan täytekakunpohjia?

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Ja on ollu ihan sopivan kostee. Kyselen tutuilta aina myös mielipiteet kun syövät et onko sopivaa ja yleensä on ollu. Tutut siis suorasanaisia tyyppejä.

Liian märät kakut on ällön löllöjä.

Ja on ollu ihan sopivan kostee. Kyselen tutuilta aina myös mielipiteet kun syövät et onko sopivaa ja yleensä on ollu. Tutut siis suorasanaisia tyyppejä.

Liian märät kakut on ällön löllöjä.

Miehellä leipomo ja eivät kostuta kakkuja ollenkaan, koska välissä hillo(+kerma tietty). Kun kakku täytetään päivä ennen tarjoilua kostuu tuolla konstilla ihan hyvin. Kakkupohjat on myös melko ohuita,tai siis se yksi väli (miksikä sitä nyt sitten kutsutaan) sekin tietenkin vaikuttaa. Paksumpi pohja kannattaa tietenkin kostuttaa mutta siihen tuskin mitään nyrkkiääntöä löytyy??

tätekakun, jossa oli 3 kerrosta, niin kostutin sen mehulla, jota meni noin 1,5 mukia. Ja mukin tilavuus noin 1,8dl eli mehua meni noin 2,5 dl.

Ja minusta kakku oli sopivan kostea.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat