Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tapasin miehen, joka oli kärsinyt koko elämänsä impotenssista, vaiva oli psyykkistä. Kanssani hän sai seisomaan, mutta sitten alkoikin ahdistus siitä kun seisoi! Oli kuulemma niin hämmentynyt seisokistaan, ettei "pysty" rakastelemaan.Seksiä on, jos kiipeän miehen päälle, ja sanon että nyt rakastellaan, muuten ei tapahdu mitään. Silloinkin mies makaa passiivisena. Viime viikonloppuna hän lopetti yhtäkkiä, ja sanoi että "nyt riittää". Kun hölmistyin ja suutuin tästä, niin mies alkoi itkeä vollottamaan, että kun se ei ole tottunut seksiin :o/ Mitä helvettiä teen tuollaisella itkupillillä??Ja mitä kertoo se, ettei yli 30vee miehellä ole kotonaan edes imuria tai moppia, kalusteena vain pöytä, tuolit ja sänky, ei kattiloita..? Ei ainakaan vilkkaasta seuraelämästä, kai. Eipä ole mulle kavereitaan kyllä esitellytkään, vaan änkeää aina mun tyttöjen iltoihini. Ja sitten sillä on aina musta kauluspaita napitettuna ylös asti - satoi tai paistoi. Sen lisäksi se ei ole käynyt armeijaa, koska kärsii masennuksesta ja "auktoriteettiongelmasta", mitä lie tarkoittaakaan. Niin, ja hän syö masennuslääkettä.Voiko tällaisesta saada vielä miehen, vai onko liian yököttävä nyhverö?

Sivut

Kommentit (19)

Impotenssi on miehille oikeasti kova paikka, itsekin olen nähnyt raavaiden miesten itkevän, kun ei seiso... Enkä ole siitä todellakaan hämmentynyt, kyllähän sen ymmärtää, että mies ei tunne itseään kovin miehekkääksi, jos ei seiso. Ei se vielä tarkoita, että mies pillittää koko ajan. Eri asia on sitten se, että alkaako se vehje ikinä toimimaan normaalisti; jos traumat on tarpeeksi pahat niin se oma seksuaalisuus voi olla aivan vääristynyt. (esim. sairaita fetissejä, mikään ei kunnolla tyydytä) Impotenssiin voi toki olla muitakin syitä kuin henkisiä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos viihdyt miehen kanssa ja olet onnellinen, niin ei haittaa että hän on erikoinen. Täydellistä miestä ei ole. Ovatko tämän miehen epätäydellisyydet sellaisia, joita voisit kestää?

jos ei siihen pysty, niin sittenhän huomaat, että ei miehen kanssa yhteiselämä onnistu. Tuosta armeijasta en välttämättä niin stressaisi. Jos mies käy töissä ja elelee normaalia elämää, niin kyllä hän näyttäisi osaavan yhteisiä sääntöjä noudattaa. Ainakaan minusta ei ole kovin paha, jos joku nuori mies ei halua mennä vääpelin komenneltavaksi vaan valitsee sivarin. Ei se sen kummempaa varmaan tarkoita sen aktoriteettiongelma.

Mies on todennäköisesti vapautettu armeijasta psyykkisistä syistä. Voi olla esim. sairastanut psykoosin.

Jokatapauksessa mies vaikuttaa kuvailusi perusteella vaikeasti mielenterveysongelmaiselta. Itse en vois alkaa tuollaiseen suhteeseen, tiedän työni kautta miten "kipeää" porukkaa ovat. pakene kun viel voit.

Jos et ole palavan rakastunut ja vakuuttunut siitä, että haluat olla hänen kanssaan, ota jalat allesi ajoissa. Tuosta miehestä paistaa ongelmat KAUAS eikä niitä voi kumppani parantaa, pahimmillaan vaan uupuu ja masentuu itse. Ja jos seksi on jo aivan alussa noin paskaa, niin huh.

Vaikuttaa siltä, että miehellä on jonkun sortin mielenterveysongelmia, eikä ihan lievemmästä päästä. Löydät aivan varmasti tasapainoisemman miehen, vaikka sitten sieltä netistä.

kiva, huumorintajuinen ja hyvässä työssä? Ei tuo minusta toivottomalta tapaukselta kuulosta, vaikka on selvästi heikkojakin kohtia. Kauhean kapeakatseista porukkaa täällä, kaikkien pitäisi olla samasta puusta veistettyjä taviksia vai?

Netistä löysin.. Kertoo vissiin siitä, että sieltä ei kai kovin terveitä tyyppejä löydy. Mies on muuten ok: huumorintajuinen, kohtelias, nauraa paljon, kivan näköinen, on hyvässä työssä, ei ole kitupiikki, haluaa perheen.. MUTTA, sitten on taas nuo kummallisuudet. Hämmentävää on ruinata seksiä, tai nähdä miehen vollottavan siitä että muna jököttänyt.Myös tuo elämän järjestelemättömyys, mm. asuinkelvoton asunto, kaivelee. En missään tapauksessa voisi mennä lapseni kanssa hänen luokseen päivää pidemmäksi aikaa, joten siksi hän on aina meillä. Sanokaa, voinko vaatia ihmiseltä, että hoitaa asuntoasiansa kuntoon ensin?Ja tuo, ettei ole mennyt armeijaan auktoritettiongelman vuoksi. Pakkohan meidän kaikkien on noudattaa tiettyjä sääntöjä, ja alistuttava niihin joskus! Miksi hänen pitäisi olla poikkeus?

ja enenmmän tai vähemmän vaikeuksia varmaan yhteisellä taipalleellanne tulisi olemaan. Mutta jos mies on kiltti ja kunnollinen, niin en nyt ainakaan sen takia heittäisi mäkeen, että jotkut av-mammat on sitä mieltä, että on epämiehekästä käytöstä ja ei meidän isäntä vaan itkeskele sängyssä vaan miehekkäästi paneskelee. Siis miksi miehellä ei saisi olla seksuaalisia traumoja ja muita ongelmia? Myös hieman rikkonaiset ja elämässään siipeensä saaneet ihmiset ovat rakkauden arvoisia ja heidän kanssaan voi tulla onnelliseksi. Mutta muista ap, että et uhraa omaa ja lastesi elämää, jos suhteesta tulee liian vaikea! Voi kai tuo mennä parempaankin suuntaan, mutta sen näyttää vain aika.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat