Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

aina hyvin ja reilusti syönyt tyttömme on mennyt aivan mahdottomaksi ruuan suhteen... kukaan ei pysty enää edes menemään keittiöön tekemään mitään kun taapero ja kinuaa jalan juuressa jotain jääkaapista tai pöydältä! jos hän näkee että jollain on suussa jotain niin hirveä kimitys alkaa... ei voi ajatellakaan enää että kukaan söisi eri aikaan pöydässä mitään! mieheni laittoi tänään koirille tiskipöydällä ruokia ja tyttö kinusi niitäkin! syö kuitenkin TODELLA hyvin päivän aikana: aamu&iltapuuron, 2 lämmintä ruokaa sekä välipalat....

Kommentit (4)

Ei meillä kyllä muut lapset ole noin käyttäytyneet.Jos jotain meinaa syödä, niin tää 1v on harhautettava esim isompien sisarusten huoneeseen, mikäli ei halua jalan juuressa karjuvaa tyttöä kaverikseen..Ja tämä myös syö isoja annoksia AINA ruoka-aikaankin.

poika täyttää pian 2vluulempa että kyse meillä ainakin on siitä syömisen ilosta kun itse saa syödämeillä pyydetään aina akkia (nakkia) vaikka olisi juuri syöty. Tulee ja ottaa kädestä ja vie keittiöön...akkii, akkii (leipäkin kelpaa...ja niin kauan vinkuu kunnes saa jotain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsi täyttää seitsemän. Kokoajan mukamas nälkä ja ruokaa tarvis kokoajan. Ei ole yhtään pullukka, ainakaan vielä. Syö kyllä kaikkea ja monipuolisesti. On pienestä saakka syönyt enemmän kuin minä.

niin tarkoitus oli vaan kysellä että onko tämä ihan normaalivaihe (tapa) vai onko tyttömme selvästi nälässä?? tuntuisi ettei noin pieneen enää voi enempää mahtua ruokaa...

kokemuksia?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat