Seuraa 

Ravintoloissa on ruokien lisänä vihreitä papuja tai papupaistosta. Miten ihmeessä saan tehtyä kotona yhtä hyvää? Nolona kyselen..

Kommentit (1)

En tiedä ravintolan papupaistoksesta, vaan tässä pari ohjetta. Etukäteen sorppa että ovat summittaisia, mutta ovat vähän päästä vääännettyjä, joten vaativat säveltämistä :)



" Fasolakia" -kreikkalainen papu(peruna)muhennos

-vihreitä piitkiä papuja (perkaa " siima" pois)

-sipulia

-purkkitomaattimurskaa

-kasvisliemikuutio

(-perunaa kuutioina)



Perkaa siis pavut, heitä pieneen vesimäärään kiehumaan, kasvisliemikuution voit viskata mukaan, samoin sipulit. Jos laitat perunaa mukaan, anna papujen kiehua hiljalleen vaikka about vartti, sit potut mukaan. Kun kaikki kypsiä, purkkki tomaattimurska mukaan, ja yrttejä maun mukaan, nam!



Papusalaatti

-liota valkoisia papuja yö

Seuraavana päivänä huuhtele pavut, sekaan silputtua punasipulia, muutama kaltattu tomaatti pieninä palasina. Sitten...ööö, loraus oöiiviöljyä, punaviinietikkaa ja suolaa, ja jälleen nam, vaikkapa pirteänä lisäkesalaattina!





Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat