Seuraa 

Siis meillä tyttö pian 1v 2kk, ja maitovalmisteita on hiljakseen aloitettu 10kk jälkeen. Viilillä ja jukurtilla aloitettiin, piimää sai joskus 1v. sekä " tavallista" maitoa jos sattui olemaan esim. makaronilaatikkoa niin ruoassa. Jo tuolloin huomasin että tytön maha tuntui olevan aina kipeä, piereskeli hirveästi, kakka haisi IHAN KAUHEALLE (kuin oksennukselle) sekä pylly oli tulipunainen (ei koskaan ennen mitään ongelmaa ihon kanssa). Jätettiin maito pois (paitsi tuttelia sai), ei mitään oireita. Taas koitettiin vähän piimää tms. oireet palasi. Tätä ollaan jatkettu tähän päivään asti, ja tuntuu että se pienikin mitä maha ennen kesti, ei kestä enää! Eilen maistoi ruoan kanssa kastiketta jossa maitoa (pari ruokalusikallista), ilta oli ihan hirveää, tyttöä koski silmin nähtävästi (kauheaa katsottavaa), koko ajan vaippa kakassa, haju ihan hirveää, ja pylly karrelle palanut!! Siis mitä tämä nyt on?? Jos olisi maitoallergiaa niin eikö sitten tuttelistakin mahan pitäisi mennä sekaisin?? Voiko näin pienellä olla laktoosi-intoleranssia?? (itselläni on aika paha l-i, maha kestää pieniä määriä hylatuotteita) Kaikki tieto on tarpeen! Mitä tässä nyt pitäisi tehdä? Kiitos avusta =)

Kommentit (2)

jos tyttö syö esim. puoli purkkia viiliä, oireita ei oikeastaan ole. Että jossain määrin maha tuntuu kestävän viiliä/jukurttia. Varsinkin silloin alussa kesti.

sekä laktoosia että sitä maitoa, joten ei pitäisi olla noita allergioita siis, ainakaan maitoallergiaa, mutta tutkia kannattaa pikimiten, jos tilanne on noin paha. Kaverille sanottiin neuvolassa ettei näin pienet sairasta laktoosi-intoleranssia, mutta allergialääkäri oli korjannut että se on harvinaista, ei mahdotonta - ja sitähän se sit oli. eli suosittelen ensin neuvolaa, jos siellä ei tule tutkimuslähetettä niin sit yksityiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat