Seuraa 

Onko täällä vielä marrasmammoja04 vai onko perustettu jokin yhteisö missä keskustellaan?

Kommentit (6)

onko teidän taaperoilla sellaista takertumista?ELi jos ootte puuhastelemassa kotitöitä niin oinen roikkuu koko ajan lahkeessa vaatien päästä syliin/huomiota jne? Mitäköhän tuolle asialle vois tehdä

Iloinen vesseli täälläkin :) Isoveljen kanssa myös täällä välillä nahistellaan ja juoksemaan yritetään opetella. Äkkiä vuosi on mennyt kun nyt tuo " vauva" on jo noin iso...

Olisko sellainen keskustelupalsta olemassa kuin marrasmurut? Oon mielestäni kuullu joskus sellaisesta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joku yhteisökin on mutta en ole ehtinyt mukaan.Tuo lapsi on aivan ihana ilopilleri, paitsi kun taistelee mustasukkaisen isoveljensä kanssa. Peppukiitäjä oppi juuri konttaamaan ja kävely on hilkulla. Tunnistettavia sanoja on 6 kappaletta. Kokoa on reilut 11 kg ja 80 cm.

on kävellyt 2 kk ja nyt jo melkein juostaan. sanoja ei vielä ole, mutta muuta " puhetta" tulee jatkuvasti. Oikea perheen ilopilleri täältä kotoa löytyy.

Meillä sitä varmasti helpottaa hiukan tuo isoveli kun hänen kanssaan tuo nuorempi tykkää touhuta kaikenlaista niin äiti saa välillä tehdä jotain hommia rauhassa :)

Olen koittanut antaa olla hommissa apuna niin ei kitise ja roiku lahkeessa ainakaan niin paljon ;). Pesukoneen täytössä auttaa (kunhan vielä ymmärtäisi, että välillä ne pyykit laitetaan kuivumaankin...meinaa aina suuttua kun otan pyykit pois koneesta ja hän yrittää laittaa ne samat takaisin :) )ja välillä annan oman rätin ja sen kanssa pyyhkii lattiaa tai ovia, kerää leluja laatikkoon. Ainahan nuo hommat ei innosta ja silloin täytyy sitten ottaa syliin.

Muutenkin olen huomannut, että välillä tulee hätä jos ei tiedä missä äiti on. Isoveljelle pienempikin on jo melkoisen mustasukkainen. Jos isoveli on sylissä tullaan kauheaa vauhtia kitinän kanssa ja sinne syliinhän sitä pitää myös päästä :). Ja vielä hän yrittää häätää isoveljen pois, että saisi omittua koko sylin itselleen.

Hauskaa, että marraksista vielä kuuluu jotakin. Täällä poitsu konttailee kovasti ja on oikea äidin pikkuapulainen/tuholainen:)

Seisomisharjoituksiakin on silloin tällöin havaittavissa, mutta perusluonne taitaa olla aika varovainen, niin ei hätiköidä senkään asian kanssa.

Hauskaa jatkoa marrastaaperoille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat