Seuraa 

kuinka paljon PID vaikuttaa raskaaksituloon (esim. jonkinlaisia prosentteja, tai muuta infoa)? Tiedän sen aiheuttavan lapsettomuutta jossain määrin, mutta miten yleistä? Sairastin PID:n n.3vuotta sitten, CRP pääsi nousemaan vain 67:ään, ilmeisesti voi nousta useisiin satoihin. Suonensisäinen lääkitys päästiin aloittamaan nopeasti, koska hakeutuessani päivystykseen kivut eivät olleet edes hirveän kovat, lähinnä epäilin siinä vaiheessa umpparia. Nyt haluaisin niiiin kovasti raskaaksi, ensimmäinen yrityskierto meneillään. Mielessä kummittelee tuo peikko, että mitä jos ne munatorvet on menneet tukkoon... :(

Tosi kiitollinen oon jos joku osais kertoa jotain, esim.omia kokemuksia?

Kommentit (2)

Tottahan se on ettei sitä tiedä jos ei yritä.. :)

Taidan jättää tuon stressaamisen nyt hetkeksi taka-alalle, ei varmasti ole hyväksi raskautumisyritykseen. Hyvä tietää että tuo kyseinen tutkimus on helpohko eikä maksa maltaita.

En osaa mitään tarkkoja lukuja heittää, eikä varmaan kukaan lääkäri ilman tarkkoja tietoja sun tautihistoriasta. Ehkä voit ottaa yhteyttä paikkaan, jossa olit hoidossa ja kysyä sieltä? Vastaukseksi saat todennäköisesti enintään epämääräisiä prosenttilukuja, jotka tietysti juuri yksilötasolla eivät loppujen lopuksi kerro mitään. Sinuna yrittäisin ainakin puoli vuotta ilman huolia. Sen jälkeen voisit hakeutua yksityiselle gynelle ja tarkistuttaa munatorvien aukiolon. Ei ole kovin iso tutkimus eikä maksa paljoakaan. Onnea yritykseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat