Seuraa 

Entä saavatko he käydä elokuvissa? Haluaisin ihan vilpittömästi tietää, koska olen asiaan työpiireissä törmännyt. Toivottavasti en loukkaa ketään kysymyksellä.

Kommentit (4)

Olen itsekin uskovaisesta perheestä, mutta olen ollut ihan hoo moilasena, kun työkaveri ei ole voinut katsoa hiihtokilpailua tv:stä tai lähteä mukaan teatteriesitykseen.

ovat tässä asisassa (missäpä ei:) aika eri tavalla ajattelevia. TV:sta ja elokuvista kyllä saatetaan varoitella seuroissa, koska ne saattavat sisältää jotakin vahingollista.Itse olen käynyt muutaman filmin leffassa katsomassa (mm. uusimman Harry Potterin:). Myös elokuvaa Lupaus olen menossa katsomaan. Kantani elokuvissa käyntiin on sama kuin TV:n katseluun: sieltä voi itse valita mitä katsoo.Ymmärrän kyllä senkin, jos joku ei halua ollenkaan katsoa telkkaria tai käydä elokuvissa. Jos jollakin on kova kiusaus katsoa vaikkapa pornoa tai muuta vahingollista, on parempi ettei hän televisiota hanki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eivät käy teatterissa, elokuvissa, katso televisiota tai kuuntele rytmistä musiikkia. heidän ajatuksiensa mukaan tällainen viihde ei ole sopivaa, vie ajatukset " maailmaan" . televisiosta tulee liian paljon huonoja ohjelmia mm. seksiä ja väkivaltaa. ja loppuen lopuksi taitaa olla niin että tv ja musiikki ovat isoja tabuja heidän joukossaan. kun on aina jollain tavalla tehty niin miksi sitä muuttamaan...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat