Vierailija

on rehellinen, uskollinen, hyvä aviomies ja isä. Ulkonäöllä, kalun koolla tai tilin saldolla ei ole mitään väliä edellä mainittujen ominaisuuksien rinnalla.

Kommentit (9)

Uskollinen, hyvä isä, lempeä ja leppoisa, työssäkäyvä ja kunnollinen, mutta kaipaan " miehisempää" miestä. Miehisempi tarkoittaa minulle kunnianhimoisempaa, parempia tuloja, sängyssä dominoivampaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raha ratkaisee. Ja kyllä, tämä on todella kateellisen panettelua.Ulkonäöllä ei ole mitään väliä kunhan täppiä löytyy, miettikääpä Kimi Räikkönen, tavan putkimiehenä ei kelpais kellekään puhumattakaan metsurista nimeltä Donald Trump tai se playboy äijä.Jos se olis haudankaivaja, akat juoksis kirkuen karkuun, nyt ne blondit on kilivan kylessä kiinni.Hyi yäk..Pthyi...

Katsokaa kaiken näköisiä (ja ikäisiä, yli 70v) ukkoja, jotka kelpaavat kunhan rahaa ja statusta löytyy. Aina on joku uskomattoman hyvän näköinen nainen käsipuolessa.

Mikä siinä on, että monet naiset valitsevat mieluumin miehen joka on dominoiva, arvaamaton, itsekäs... niin ja tosi miehekäs sovinisti.... kuin tasaisen, koulutetun, hellän ja huomaavaisen miehen.Mutta onhan se kiva kun saa välillä pelätä ja tuntea kuka oikein vie ja kuka vikisee. Mieluumin sika kuin pehmo.(niin ja sitähän nyt ei missään nimessä voi puolisolle ehdottaa, että voisi joskus ottaa vähän rajummin)

-Mr.3x

en ole ikinä juossut naisten perässä, he ovat aina pyörineet ympärilläni. Syynä lienee komea ulkonäkö, yhdistettynä karsimaan ja älyyn. Heh heh

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat