Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ts. uskotko siis häntä vai K-P Kyröä?

Kommentit (20)

niitä asioita on ihan turhaa kaivella. Pilata vaan lisää Suomen mainetta maailmalla. Suomi on kuitenkin varmaan aina ollut tosi jälkijunassa dopingin suhteen. ei toisetkaan maat ala mediassa koko ajan levittelemään dopingjuttuja. Ollutta ja mennyttä. Ja ne ketkä on mitaleita aikanaan saaneet on sen eteen tehneet kovan työn. Doping on ollut vain pieni osa sitä. ja samalla viivalla ovat olleet muitten maitten kanssa. Muut maat on tasan trakkaan käyttäneet yhtä paljon tai enemmänkin dopingia.Turhaa vouhotusta, mutta ehkä taustalla on Kyrön halu tuoda julki asiaa, koska hänen maine on mennyt ja muut ovat päässeet niin kuin koira veräjästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska itse menetti uransa kun joutui syntipukiksi kaikkien muidenkin puolesta.En usko, kaikki huippu-urheilijat käyttää dopingia. Se on välttämättömyys jos haluaa pärjätä huipulla.

eipä ole kuulunut syytteiden nostosta Matikaisen tai muiden hiihtoliiton pamppujen taholta. Kaikki ovat nyt mahdollisimman hiljaa että kohu laantuisi.

ja hiihtoliiton äijät saavat pulittaa takaisin aiheettomasti saadut vahingonkorvaukset. Todellakin STT:n toimittajien maine pitää puhdistaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat