Seuraa 

Poikamme haluaa muutaessamme uuteen kotiin formula aiheiset verhot, kun kyselin et mikä olis sellanen mistä tykkää j avastaus oli et formula..Ja nyt netistä kattelin, mut tosi vaikeaa löytää, juna aihetta olis kyllä ja yritin sitä ehdotella, kun löytyisi ja se on toinen mikä poikia kiinnostaa. Mut se ei ole kuulema niin hyvä!!

Asumme vielä tällä hetkellä Englannissa ja katselin et yhdestä nettikaupasta löytyisi, mutta pitää maksaa shekillä ja meistä ei kumpikaan osaa niitä kirjoittaa..Eihän Suomessa ole ollut shekkejä ties koska..

Tietääkö joku löytyisikö Suomesta kyseistä kangasta tai oletko nähnyt jossain nettikaupassa joka olisi niin fiksu et voisi maksaa visalla?

Kiitoksia vastauksista!!

Kommentit (2)

Itse löysin jommasta kummasta, mutta en ole varma kumpi se oli. Oli sellaista vähän stilisoitua keltaista formulaa ja sitten enemmän Ferrarin näköistä.

lastenmallistossa on jotain formula-aiheeseen liippaavaa kangasta vai olikohan sittenkin tapetti... Ovat mielestäni aika hauskoja, sillä ovat sellasia lasten omien piirrustusten oloisia ja raikkaan värisiä.Kannattaa käydä paikallisessa sisutus/kangasliikkeessä katsomassa, luulisi että heillä brittiläisenä yrityksenä on siellä kattava jälleenmyyjäverkosto. Kalliita ovat kuitenkin, ainankin täällä ovat.Good luck!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat