Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kellään tiedossa kivoja älyä vaativia ajakulutuspelejä? Niinkun esim. se lauttapeli oli ja sit jos tiedätte niitä " Crimson-room-pelejä" niin vastaavia sellasia (http://www.fasco-csc.com/). Ei sellasia tavallisia pelejä vaan sellasia ongelmanratkasujuttuja, ne on kivoja=)

Sivut

Kommentit (110)

vihjeitä on yhteensä 12 muistaakseni. eli tarvit sen " videotykin" kasetin, patterin, piuhat, paperin jossa vihje, cd:n (jolla ei tee kyl muistaakseni mitään mitään) 3 kpl avaimia, keppi, 2 sormusta. yhdistele vihjeitä toisiinsa. ja hyödynnä lapussa oleva nettiosote.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siinä hommassa PrintScreen (nappula löytynee jostain näppäimistön oikealta puolelta, saattaa lukea myös PrntScr) eli ruutukaappaus on suureksi avuksi. Ruudun kuva tulee leikepöydälle ja voit liittää sen kuvankäsittelyohjelmaan uudeksi kuvaksi tai vaikka Word-asiakirjaan. Muuten joudut piirtelyhommiin ellei muistisi ole todella hyvä.Lappujen järjestämiseen tarvitset arpakuutiopohjan ja avuksi kaksi paperia.

Just sitä tarkotan! Ja jos tiedät miten se " sävellyskonejuttu" selvitetään niin kerro heti! Oon ihan raivona ku ärsyttää niin paljon et kaiken muun tähän mennessä selvittänyt ja nyt joku hikinen sävellysjuttu...tosi ärsyttävä ku en nuottejakaan osaa. Olen yrittänyt sen nuottikirjan mukaan laittaa nuotteja siihen mut ei onnaa. Mitä se vaatii? et joku Finlandiako pitäis siihen säveltää. Mite yksi peli voikin olla noin vaikuttava=)

Sinulla pitäisi siis olla löytyneenä kaukosäädin, pikkuavain, moottoripyörän avain, sininen, keltainen, punainen ja violetti siru, kaksi lapunpuolikasta, violetit palikat, kiikari, lampputeline, lamppu, pitkä keppi, naula, peili, numeroyhdistelmä (tulikohan kaikki)Osa tavaroista löytyy sinisen oven takaa (sinisen oven löydät, kun morsetat sinisellä ja punaisella nappulalla OPEN, morseaakkoset taas löytyvät lapunpuolikkaista).

saatte pärjätä omillanne, tämä lähtee nyt nukkumaan! Tsemppiä punaiseen huoneeseen ja onnea sinulle joka pommin kanssa taituroit=) se meinaan nyppii jos se räjähtää ja kuolet=)

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat