Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pari kuukautta sitten lupaili jos vaikka yritettäisiin.Tänään perui puheensa, ei kuulemma tarvi edes perustella. Nyt tuntuu että, minut on petetty :( Mitä tehdä ukon kanssa?Tyytyä tilanteeseen...tehdä salaa vauva vai laittaa mies kiertoon...Valitettavasti ikää jo 36v. joten aikaa ei ole enää paljon.Harmittaa asia kyllä varmasti loppuelämän :`(

Kommentit (3)

Teidän suhde menee muutekin pilalle. Katkeruus nakertaa liiton. Kun vihdoin päätät lähteä, voi olla jo myöhäistä lapsen teolle. Eli nyt toimeen heti.

Laita asiat tärkeysjärjestykseen. Oletko oikeasti niin itsekäs, että oman vauvankaipuusi takia synnytät hänet " pakottamalla" tai että kolmannen lapsen saadaksesi (isään kiire tutustua, saattaa osoittautua kusipääksi ennen kuin kolmonen edes syntyy) olisit valmis rikkomaan kahden ensimmäisen lapsesi perheen? En usko.

2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsekin ajattelin, että hoidan hommat kotiin joka tapauksessa, mutta sitten tuli mieleen se vauva... Rakastan kyllä lapsiani, nykyisiä ja syntymättömiä ihan liikaa, että voisin antaa syntyä perheeseen, johon ei ole sataprosenttisesti odotettu ja toivottu ja tervetullut.

Surettaa kyllä ja kamala raivo iski, kun mies sanoi, ettei haluakaan, vaikka ensin sanoi, että parin kuukauden päästä. Myin samantien kaikki vaunut ja sitterit ja syöttötuolit ja vauvanvaatteet ja kaikki pois. En halunnut enkä kestänyt niitä nähdä. Ja saa niitä sitten uusia, jos joskus saisinkin kolmannen...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat