Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on tällä hetkellä vm -99 pikkuauto, jossa takana ei ole ovia. Tähän asti ollaan sillä pärjätty mutta kesällä tulossa toinen lapsi ja kahden istuimen kanssa tulee olemaan ahdasta ja hankalaa. Jos myytäisiin tämä auto, saataisiin siitä n. 4000e.Isäni on ostamassa uutta autoa ja tarjonnut meille 1000 eurolla heidän vanhaa, Nissan Primera vm -90 (4 ovea ja muutenkin isompi kuin nykyinen automme). Hän on autoa korjaillut ja uusinut osia yms ja tietää että auto on täysin kunnossa.Eli kannattaisiko meidän myydä nykyinen automme ja ostaa isältäni Primera, jolloin ainakin saisimme isomman ja varmakuntoisen auton edullisesti? (ainoa mikä arveluttaa on auton ikä, on kuitenkin paljon vanhempi kuin nykyinen automme). Saisimme 3000e säästöön.VAI: Myydä nykyinen automme ja ostaa saamillamme rahoilla vm-97-99? auto. Tässä tapauksessahan kunnosta ei voi olla koskaan varma ja ylläreitä voi tulla :(VAI: Taistella tämän nykyisen pienen auton kanssa, joka kuitenkin on muuten hyvässä kunnossa ja toimiva vehje, mutta niin auttamattoman pieni meille.Meillä ei ole varaa sijoittaa nyt yhtään enempää rahaa autoon, eli se olisi saatava näillä rahoilla, mitä nykyisen auton myynnistä saadaan.MITÄ TEKISITTE?

Kommentit (4)

että ostakaa vaan isältänne se auto! Ei se vm niin paljoa merkkaa, kun kumminkin isäs on se kunnossa pitänyt! Missään nimessä ei varmaan kannata pikkuauton kanssa taistella niitten istuimien kanssa.

Jäi laittamatta tuohon äskeiseen viestiin myös, että jos vaihdat liikkeessä uudemman, mutta pienen auton isompaan ja vanhempaan häviät silloinkin aimo tukun rahaa. Tämä siksi, että vaihtoautojobbarit eivät tee pyyteetöntä hyväntekeväisyystyötä..

Eli suosittaisin myymään ensin oman pois (jos se menee kaupaksi) ja sitten etsimään sen vähän vanhemman, mutta isomman ja kohtuuturvallisen kulkineen. Yllämainitusta osoitteesta löytyi esim rek.tunnukset ybt-735, ybm-194, iib-219, lgs-376 (haku:rek.no). Ainahan näistäkin saa tinkiä ja kannattaakin, koska ostaessasi uutta käytettyä joudut sitä yleensä korjailemaan/huoltamaan muutamalla satasella hetimiten.

Aimo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kuullosta hyvältä kumpikaan vaihtoehto. Molemmat autot jokseenkin turvattomia: omanne pienen kokonsa eli massan puutteen vuoksi ja osittain myös takaovien puutteen vuoksi. Kolaritilanteessa vaikeampi pelastautua ovesta jota ei ole. Taas isompi, mutta turvavarustukseltaan kivikautinen auto on kyllä painavampi ja takaovien vuoksi myös helpommin poistuttava. Mutta 90-luvun alun autossa kolarikestävyys on onneton. Ei löydy edes kuljettajalle sitä airbagia, eikä lastenistumille ns. isofix-kiinnittimiä. Keula painuu sisää ja murskaa jalat jne. 4000 on valitettavasti liian vähän rahaa, jotta saisitte oikeasti turvallisen auton. Luotettavan kulkineen voi toki tuollakin rahalla saada: vrt. se vanha Primera.Katso osoitteesta www.nettiauto.com ja haarukoi hintaluokka 4000 eurosta ylöspäin ja vuosimalliksi -96 tai uudempi. Kyllä sieltä jotain löytyy ja lähinnä yksityisiltä, jotka luopuvat autostaan liikkeitä huomattavasti edullisemmin. Toki pitää ottaa huomioon, että et ehkä saa omastasi sitä haluamaasi summaa, koska nyt on käteisostajan markkinat. Ja jos vaihdat liikkeessä isompaan ja uudempaan on hyvitys entisestä onneton. Kerropa muuten mikä nykyinen kulkineesi on+ikä+kilometrit, niin annan siitä jonkunlaisen arvion.t. autoileva Aimo

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat