Seuraa 

Länsi-Vantaan imetystukiryhmä tapaa maanantaina 9.1., jolloin aiheena " Kiinteät ruuat" . Toki läsnäolijoiden ajankohtaiset asiat menevät otsikkoaiheen edelle tarvittaessa.Tapaamiset keväällä 2006 ovat Peltovuoren päiväkodissa, Ylästössä, joka kuukauden toisena maanantaina klo 18.00-19.30. Osoite on Peltovuorentie 2.

http://www.imetys.fi/itu/ylasto.htmlVoit ottaa yhteyttä, jos sinulle tulee kysyttävää joko ryhmästä tai imetyksestä yleensä.

Tervetuloa!Imetystukipuhelin 041 528 5582

http://www.imetys.fi* * *Kevään 2006 ohjelma:9.1. Kiinteät ruuat

13.2. Imetyksen aallonpohjat

13.3. Taaperoimetys

10.4. Imetys ja parisuhde

8.5. Kesäjuttuja* * *Imetyksen tuki ry:n äitiryhmien tapaamiset ovat maksuttomia ja kaikille äideille avoimia, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.Tapaamisiin voi luonnollisestikin tulla vauvan kanssa, ja isommille sisaruksille tiloissa on leikkitilaa. Omia leluja voi ottaa mukaan, sillä päiväkodin lelut eivät ole käytössä.Tapaamisen alussa pidetään esittäytymiskierros, jolloin jokainen voi halutessaan tuoda esiin mieltään askarruttavia asioita. Kuulumiskierroksen jälkeen puhutaan illan aiheesta ja myös muista, paikallaolijoille ajankohtaisista asioista. Tapaamiset eivät ole luentomuotoisia, vaan sana on vapaa kaikille koko tapaamisen ajan.Ei tarvitse odottaa tiettyä tapaamista, jotta voisi esittää oman kysymyksensä. Jokaisessa tapaamisessa vastataan myös muihin aiheisiin liittyviin kysymyksiin. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia aihetoiveista!Vetäjät vastaavavat mielellään imetykseen tai ryhmän tapaamisiin liittyviin kysymyksiin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat