Vierailija

Vauva oli maksimissaan puoli vuotias ja hänellä oli melkein olkapäille ulottuva siisti polkkatukka. Oli ihan suomalaisen näköinen, suorat kauniit vaaleat ja paksuhkot hiukset.Meinasin pudottaa silmät päästäni sekä oman kaljuprinsessan sylistäni =) Siinä sitten hetken aikaa vauvat ihmettelivät toisiaan - polkkatukkavauva ja meidän siilitukkairokeesivauvamme. Äidille onnistuin änkyttämään vain, että " Siinä onkin vähän enemmän tukkaa!"En kerta kaikkiaan ole koskaan ennen nähnyt polkkatukkaista muutaman kuukauden ikäistä ihmistä. Näky oli kerrassaan suloinen!Onko muilla ollut pitkähiuksisia vauvoja?!

Kommentit (16)

tosiaan 5 lasta mulla on ja kaikilla pitkät hiukset, nuorin on villin näköinen kun on nyt 1kk ikäinen ja on tuollainen n.7 sentin pystytukka, keskiruskea ja kokonaan pystyssä, tosi paksut hiukset.

Keltään ei ole edes syntymätukka lähtenyt pois, vain takaraivoon on tullut pikkuinen kalju läntti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jo syntyessään. Lääkäri kirjoitti ihan erityismaininnan papereihin niistä hiuksista. Oli kyllä tosi ihanan näköiset. Ja varmana olis tullu letitkin puolivuotiaana jos olis vaan tehnyt. Ja mitään kehitysvammaa ei veljelläni ole. Ihan terve poika.

tytöllä oli syntyessään pikimusta, melkein 10 sentin pystytukka. Ei se kyllä ollut lähellekään polkkatukkaa, vaan enempi punkkarimallia =)Nyt tyttö 4,5 v ja hiukset vaalean ruskeat, luonnonkiharat latvoista ja ulottuvat yli puolen selän. Joulun alla leikattiin se 10 senttiä, sillä hiukset alkoivat olla liian pitkät (olivat jo melkein vessanpytyssä, kun tyttö asioilla...)

Eräällä tutulla lapsella oli jo vuoden täyttäessään hiukset melkein olkapäille. Puolivuotiaanakin melkoinen kuontalo. ;) Toisille se vaan kasvaa, tälläkin oli jo syntyessään pitkä tukka, oikea peikkotyttö!

siinä 4 kk iässä. Nyt on muutaman sentin pituisia ja n. 6 kpl pari senttiä pidempiä hiuksia, jotka ovat jääneet syntymästä päähän =DAp

Meidän vauvalla oli hauska musta peikkotukka syntyessään. Lääkäritkin ohikulkiessaan ihastelivat. Siitä on vaan kasvanut ja vaalentunut kovasti. Ei sitä nyt paksuksi tukaksi voi sanoa. Mutta mikäs se sellanen kehitysvamma muka sitten on? Vai kiusasiko joku vaan...? taas...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat