Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaaleat tapetit, tammilaminaatti, keittiön (tupamalli) puolella beiget isot laatat jotka ovat osittain myös olohuoneen puolella, vaaleat sohvat joissa vähän kuviota, pellavan sävyiset lenkkiverhot kahdessa isossa ikkunassa, tummanpunaiset matot (uudet tilasin jo), pyökin värinen pikkupöytä sekä iso tv-taso, lasten leluja siellä sun täällä, seinillä lautashyllyä,kransseja,iso taulu yms. romanttiseen tyyliin....terveisin jatkuva sisustaja =)

eka ruokailutila, sitten tämä atk-nurkka, sohva, sohvapöytä, kirjahylly, pari pienempää hyllykköä ja viimeiseksi parivuode. Eli siis yhdistetty ruokailuhuone, olohuone, työhuone ja makuuhuone. Ei silti näytä sekavalta tai kauhean ahtaalta.

Mutta yks seinä on täynnä kaiuttimia ja kaikenmaailman vahvistimia sun muita hifilaitteita. Ärsyttää suunnaattomasti. Pilaa koko olohuoneen tunnelman. Muuten kyllä olis varmaan ihan kiva. Tumman beiget listat katossa, vaaleanbeigegsi maalatut vanhat lautasinät, lankkujäljitelty lattia, mustat antiikkinahkaverhoillut sohvat. Takkakin on, mutta siinä ei saa polttaa puita, ettei miehen hienot kaiuttimet kärsi kuumuudesta! aargh!!!

Huone on neliön mallinen, yhdellä seinällä suuri ja valoa tuova erkkeri. Seinät maalattu sävyllä, joka on jossain kermanvaalean ja maitokahvin väliltä - katto ja listat ja ikkunanpielet valkoiset. Vaalealla laminaattilattialla suuri, vaaleanruskea villamatto.Yhdellä seinällä yksinkertainen sohva, maton värisellä kankaalla verhoiltu, ja tummaa puuta oleva pieni ja vanha sohvapöytä. Sohvan edessä tumma, puinen arkkupöytä. Toisella tummaa puuta oleva kirjahylly, matala ja leveä ja tällä hetkellä sotkuinen ja sen päällekin on pinottu kirjoja. TV on sohvaa vastapäisellä puolella, omalla matalalla tasollaan (tummaa puuta), jossa on säilytystila DVD:illekin. Yhdessä nurkassa vanha, puinen kirjoituspöytä, joka toimii tällä hetkellä tietokonenurkkauksena tilan puutteen takia. Puisessa, lasiovisessa kaapissa muutamia keräilyesineitä ja vanhoja kirjoja.Tekstiileissä (verhoissa ja sohvatyynyissä) kermanvaaleaa, tummanruskeaa ja vanhaa roosaa. Seinillä muutamia lamppuja (katossa peritty kattokruunu), kehystetty vanha kartta ja pari vanhaa, mustavalkoista grafiikkatyötä.Kokonaisvaikutelmaa pilaa tällä hetkellä vaatemytyt ja kirjapinot lattialla, ja keskellä huonetta seisovat silityslauta ja pölynimuri.

Meidän pieni olohuone on työhuone, lastenhuone, kirjasto, ruokailutila ja oleskelutila samanaikaisesti. Yleisväri tummaksi petsattu puu ja valkoinen.

Lisäksi verhot on poltetun oranssin väriset.Kivoin esine: aito merimiesarkku 1800-luvulta. Tykkään myös meidän valkoisesta Ratian Saaristolais-sarjan sohvasta.

UUtta ja tooosi vanhaa sekaisin.Iso sohva tummempi ja pikku sohva vaaleamman ruskea,nojatuoli itse verhoiltu jossa ruskea lampaantalja päällä,vanha ompelukone kukkapöytänä,vanhat matkalaukut(ruskeat),arkku pöytänä,yhdessä ikkunassa aidot 70-luvun verhot ja toisessa tummanruskeat unikot,pyöreä ruskea villamatto,vanha puinen kattokruunu varjostimilla ja vanhoja valaisimia monta muutakin,60-luvun " radiokaappi" ....

avarammalta kuin joulukuusen ja joulukoristeiden aikaan. Menossa " ei-mitään-ylimääräistä-ja-turhaa-vaihe" , odottelen kevättä, että saan ripustaa kevätverhot ja vaihtaa kevätpöytäliinan, jotka ovat parhaimimllaan keväästä ruskaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat