Vierailija

Kommentit (24)

Luuletteko olevanne ikuisesti nuoria ja varsinkaan 5-kybäsenä omaavanne tuollaisen kropan!

Tuskin.

Muut saavatkin sitten puistella huvittuneen säälittävinä päitään kun sellut hytisten vedätätte tuolla minareissanne!

T:23-v joka tajuaa ettei tod. ole ikuisesti nuori.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...Aika irvokasta katsottavaa. Onhan tuo ikäisekseen timmissä kunnossa, mutta silti...voisi vähän miettiä uudelleen noita videoitaan. Yök!

on tien näyttäjä, valovuosia edellä muista seksikkäistä musiikin tekijöistä. Britneyt sun muut kalpenee tämän hutsun rinnalla. Luulenpa jos madonnan kanssa pääsisi/uskaltaisi sänkyyn mennä, ei muita naisia enää mieli tekisi. Voisipa olla että se pieksisi yhdessä yössä miehen aivan loppuun. Ruoska kyllä heiluisi satavarmasti.

Pakko kääntää kanavaa, jos tuo video tulee. Biisi on karmea ja video vielä karmeampi. Nainen on hyväkuntoinen ja -kroppainen, mutta ei kyllä oikeasti kerro totuutta Madonnan tämänhetkisestä ulkonäöstä.

mutta surukseni voin sanoa, että ihailemastani vahvasta naisesta on tullut kauneuskirurgian ja ikuisen nuoruuden etsinnän orja. :' ( Vanhemmalle naiselle ei sovi yletön laihduttaminen ja treenaus, tekee vaan kuivettuneen näköiseksi. No, ei kellekään tietysti, mutta nuorella naisella yleensä säilyy silloinkin sitä naisellista pehmeyttä kropassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat