Vierailija

yksinkertaisimmillaan vaikka sanomaan mitä täytteitä pizzaan tulee. olis ihanaa jos olis semmonen mies joka miehekkäästi laukoo asioita ku asioita!

Kommentit (13)

Pikku-kalle oli saanut koulunäytelmästä roolin ja tuli kertomaan siitä äidilleen.

-Äiti mä sain roolin!

-Mitä esität?

-Mä olen kiltti, hyvä aviomies.

-Soita heti opettajallesi ja pyydä puheroolia.

Tai sanot, että tuo mulle se ja se, mä menen jo varaamaan pöytää ja menet, nappaa vielä sanomalehti mukaasi, niin ei tarvitse tuijotella ja huolehtia selviääkö mies. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

... niin jatkaa. Kyllä osaa olla ärsyttävää. Keskustelu tyyliin...Vieras kysyy: " Miten teillä menee vauvan kanssa?"

Minä: " Ihan hyvin, kiitos. Iltaisin tosin..."

Mies: " ... on itkuinen plaa plaa plaa plaa"

Ex-mieheni oli tälläinen selittäjä, joka aina mielestään hoiti kaikki asiat ulkopuolisten kanssa, ennen kuin minä hämäläisenä harkittuani asiaa olisin toiminut toisin.Esim. yrityksemme työntekijä lähti pois. Tapasimme minun serkkuni joka kertoi saaneensa loparit, siitä paikasta mieheni möläyttää: " Sinähän tulet meille töihin" . Mitä siihen voi sanoa, totuusko ja saada koko suvun vihat niskaansa. Serkku tuli, mutta onneksi jäi pian äitiyslomalle + muutti paikkakuntaa.

Tietenkin minä sain kuulla mikset avannut suutasi, niinpä miksei toinen joskus pidä suutaan kiinni.

Kerran tapailin miestä, joka oli niin tuppisuu. Kerran oltiin ravintolassa ja siltä kesti puoli tuntia tilata lasku. Oli niin ujo ja vaivaantunut! Minä en kiusallanikaan tilannut, koska mielestäni se on miehen tehtävä jos ollaan deiteillä syömässä, ja muutenkin! No, siinä se sitten punasteli ja odotti että tarjoilija olisi tullut mutta ei osannut vinkata häntä ohikulkiessamme. Mulla meni hermot. Ja se oli tosiaan viimeinen kerta kun tunsin mitään häntä kohtaan. Olen itse aika päällepäsmäri ja aktiivinen, avoin jne, ja haluan miehen joka on sitä ja potenssiin kuusi. Mies vie ja minä vikisen. Sittemmin sainkin unelmieni miehen, ei tarvi tilata ruokaa, ei tarvi tilata laskua eikä maksaa. Herrasmies viimeiseen asti. Niin ja pahinta oli ehkä se, ettei se mies jota tapailin koskaan pitänyt ovea mulle auki, eli jäin oven väliin tms. :)

minulle sitä ja tätä ja sitten hän kertoo itse, mitä haluaa - ja käännyt mieheenpäin antaaksesi hänelle puheenvuoron tilataksi, mutta älä katso silmiin kuin kysyisit häneltä vaan katso miehen ja tilausta vastaanottavan puolimaastoon vain ohjataksesi keskustelun heidän keskeisekseen.

hän puhu, onko ujo/hijainen muutenkin? Ehkä kärsii jopa paniikkihäiriöstä tmv...? Varo ettet aikaan saa lisäpaineita hänelle... Käykö hän ikinä yksin missään, jos olette aina yhdessä, hän voi turvata sinuun, laita hänet joskus yksin hakemaan sitä pitsaa teille!!!:) Ja tosiaan, " vaiva" voi pahentua, jos teet siitä numeron, negatiivisessa/positiivisessa mielessä. Tyyliin " P-rkele kun te taaskaan voinu avata suutas, ihan tuppisuuna vaan möllötiti siinä vieressä!" tai " Kuule Maija, nyt se meijän Reino sai suunsa auki, uskotko että pyysi IHAN ITSE oreganoa pitsaansa- Niin, uskomatonta minustakin, mutta HIENOA!" Tuollainen aiheuttaa varmasti ahdistusta...;)

taas mies on se joka puhuu. Ja minulla " vika" lapsuudessa, eli reilusti vanhempi isosisko hoiti aina kaikki asiat, vaikka en olisi halunnutkaan, koska hän " tiesi" paremmin. Joten en ole tottunut puhumaan omasta puolestani, lisäksi olen melko hidas, pohdin hartaasti esim. noita pitsantäytteitä. Miehelläsi voi olla sama juttu. Onneksi minun mieheni antaa minulle mahdollisuuden puhua, eikä tee kaikkea puolestani. Hän tekee juuri noin kun joku tuossa aiemmin kirjoitti: otan tuon kinkkupitsan ja mitäs sinä haluaisit...

tai jossain muualla saattaa aloittaa ja sanoa myyjälle että: Vaimo haluaisi uuden vipstaakin, esittelisittekö hänelle, minä katselen sillä aikaa näitä pöristimiä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat