Seuraa 

Onko totta, että just ovulaatiopäivänä puuhailusta olisi tuloksena poikavauva? (Meillä kaksi tyttöä ja poika olisi toiveissa...vaikka kolmas tyttökin olis ihan kiva.) Kokemuksia?

Kommentit (7)

Meillä molemmat ovat tärpänneet hieman etuajassa, eli seksiä on harrastettu 5-7 päivää ennen ovulaatiota (mulla säännöllinen kierto 28 pv). Ovulaatioviikonloppu on sitten missattu kokonaan. Ensimmäinen olikin tyttö, mutta masussa vielä oleva kakkonen on nyt kolmessa ultrassa vahvistettu pojaksi ;-)) Eli näinkin voi käydä, tiedä sitten oliko harvinaisen sinnikkäitä poikasiittiöitä tällä kertaa vai ovis ihan etuajassa... (ultran kokoarvion mukaan lultavasti tuo jälkimmäinen kuitenkin).

Se riippuu pelkästään miehestä, että kumpaa sukupuolta tuleva lapsi on. Jotklut miehet ei vaan ole " sekatyöntekijöitä" :)Birdy ja Inkku 33+3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Väitetään, että teoriassa mahdollisimman lähelle ovulaatiota ajoitetettu yhdyntä maksimoisi poikavauvaa. POikasiittiöt ovat nopeampia, mutta lyhytikäisempiä. Tyttösiittiöt hitaampia mutta sitkeämpiä.

Tämä on tietysti teoriaa. En muista ihan tarkkoja " suosituksia" ajoitukselle.. Kannattaa varmaan keskustella oman gynegologin kanssa.-Niittyheinä

Teoriasi pitää paikkansa. Oon joskus kysyny se tutulta alan lääkäriltä. Tehtiin sillon leikkimielinen gallup kavereitten kanssa ja niinhän se on:

-poikia tuli, jos ovulaatioaikana oli ollut päivittäin tai lähes päivittäin " huippukivaa"

-ja tyttöjä, noita parhaiden rakastajien tuotoksia, tuli jos kierron alkuvaiheessa oli parhaat ajat ja ovulaatioaikaan rauhallisempaa.Sanovat, että reissujätkät saa useammain tyttöjä ja tämä lienee selitys, ei voi olla ovulaatioaikaan kotona... :)Tutkittu juttu siis, että poikasiittiöt elää n 2 vuorokautta, muta tytöt jopa 7vrk. Ja niinhän se on tosielämässäkin: Nykyisin taitaa naisten keskimääränen elin-ikä olla 3-4 vuotta pitempi kuin noitten karvasempien puoliskojen.Nautinnollisia hetkiä siis ja vasta oviksen lähellä!

Onnea poijjan tekkoon, meillä niitä on jo kolme ja kovasti toivotaan tästä pikkunelosesta tyttöä... :))))

... poikia tehdään takaapäin ja

pihtarit saavat poikia, runsaat yhdynnät tappaa poikasiittiöitä...Meillä kolme lasta, vanhin ja nuorin poikia ja keskimmäinen tyttö ja täytyy sanoa, että meillä on kyllä kaikki sattuneet kohdalleen, tuuria vai mitä sitä en tiedä.

Pojat on saaneet alkunsa ovispäivinä(eka folliikkeliultran jälkeen, kolmatta kun touhuttiin, mittailin lämpöjä), vain juuri oviksen aikaan touhuttu eli ei tuhlailtu ja tekoasentokin tieten taisi olla " oikein" ..tyttö on taas ihan rakkauslapsi, saanut alkunsa kierrosta jolloin ukko oli pois kotoa oviksen aikaan mutta ihmeestippä simpat jaksoivat elää ja niin tuo meidän omapäinen tyllerö sai alkunsa, yhtä sitkeä kuin simpatkin. Ja tekoasento oli eri.....Vaan kyllähän se on miehestä lopen varmaan kiinni ainakin silloin jos kaikki lapset on samaa sukupuolta. Meillä on naapurissa seitsemän veljestä, tuskimpa kaikki ihan täsmätyötä ovat..(ennen ja jälkeen oli vähän taukoa eli ei ole todennäköistä, että siittiöitä olisi ollut edellisestä kerrasta kytiksellä ;D). Kaksi ensimmäistä olivat poikia ja kaksi jälkimmäistä nyt siis tyttöjä, joten mieheni on ilmeisesti sekatyöntekijä ;)Mutta mutta - ehkä tutustuminen kiinalaiseen kalenteriin auttaa ;) Meidän kohdallamme se on onnistunut aina pitämään paikkansa, vaikka huuhaata onkin. Webbiosoitetta en nyt valitettavasti muista :I

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat