Seuraa 

Onko totta, että just ovulaatiopäivänä puuhailusta olisi tuloksena poikavauva? (Meillä kaksi tyttöä ja poika olisi toiveissa...vaikka kolmas tyttökin olis ihan kiva.) Kokemuksia?

Kommentit (15)


Meillä tehtiin poika ovulaatiotestillä. Tai siis tehtiin vauva, mutta poika tuli :) Miehellä vain veljiä, sekä heidän suvussaan valtaosa tulevista vauvoista on poikia, varsinkin isänsä puolelta. Pari tyttöä on vahingossa livennyt sekaan ;) Jotenkin en siis osaa meille muita odottaakaan, kun poikia. Ja näen itseni vaan poikien äitinä. Ei haittaa mitään, kaikki käy, kunhan meille vain vauvoja siunaantuu <3Miisis ja Jimi 3 kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos perhe elää siittämisen aikoihin vaikeita aikoja esim. taloudellisesti tai muuten, niin on todennäköisempää, että lapsesta tulee tyttö. Jos taas menee hyvin eikä ole stressiä ym. niin tulee helpommin poika. Eli se sodan jälkeen syntyneiden poikien suuri lukumäärä selittyisi tällä. Syntyikö sota-aikaan enemmän tyttöjä, sitä en tiedä.Toinen hyvä konsti saada poika, on saada se koeputkihedelmöityksellä (IVF-hoito). En tiedä montaakaan, joka olisi saanut sillä tyttövauvan, poikia vain - niin meilläkin. Tosin hoitoihin ei tartte mennä, jos onnistuu ilmankin...: )

t. Olivia

ja joillakin miehillä on ainoastaan tai huomattavasti enemmän tyttö- tai poikasimpoja, sanotaan ettei olla " sekatyömiehiä" . Neisellahan on vain yhdenlaisia, miehestä se on siis kiinni. Noista päivistä en tiedä, uskoisin että " kemia ja fysiologia" lopukädessä enempi vaikuttamassa..... Asenoistahan on kautta aikojen myös puhuttu, tiedä niistä ; )Meillä sai poikavauva alkunsa mitä ilmeisemmin " pystyasennossa" eli uiden yläjuoksulle, päivästä en muista, taisi aika loppupäivillä olla??

Kyllä oon itekin kuullut, että tytöt ois kestävämpiä odottelemaan ja pojat taas vikkelempiä, jolloin eivät tärppipäivien alkupäässä olisivat niin vahvoilla.

Ja olikos se niin, että sota-aikojen jälkeen syntyi huomattavasti enempi poikia, kun miehet rintamalla kärvistelivät selibaatissa, vai onko vain legendaa ; )Tsemiä!

heh, meillä 5 tyttöä : 4 edellisestä liitosta ja heidän isi on insinööri ! No, uusi ukkonikin on insinööri ja kuinkas ollakaan taas syntyi tyttö =D. Että näin, mutta hauska juttu kuitenkin =).Eli tyttösiittiöt ovat kestävämpiä kuin poikasiittiöt. Poikasiittiöt ovat taas nopeampia.Meillä lienee poikkeus tuohon insinöörisääntöön: diplomi-inssi+teknikko -> 2x tyttö+ poika

Eikös se mee niiin että ns. poika siittiöt ovat nopeempia kuin tyttösiittiöt! Eli siis pitäs toi vauvanteko ajottaa ovulaation kans samoihin aikoihin, että ois toi munasolu heti siinä tyrkyllä!! Kun taas tyttösiittiöt elää kauemmin... ne siis voivat olla ja hengailla odottamassa munasolua paljon pidempään!!

Ja tää ei ollu omasta päästä keksittyy... vaan oon oikeesti lukenu ton jostain (oli vissiin just vauva-lehti)!!

paitsi tietysti pienenä toiveena yläkertaan.. ;)

meille on syntynyt ensin kaksi poikaa ja sitten kaksi tyttöä ja samalla tavalla on kaikki tehty.en oviksestakaan tiedä kun kierto on niin epäsäännöllinen.

mulla on aina ollut ajatus että tulee kumpi on tarkoitus tulla..tsemppiä matkaan kaikille! :)

luin tässä kesällä jostain lehdestä en muista tarkemmin mikä lehti ja minkä maalainen tutkimus oli kyseessä mutta jonkun tutkimuksen mukaan insinööriperheille (en muista sitäkään pitikö kummankin olla insinööri vai vain toinen vanhemmista) syntyy 144 poikaa 100 tyttöä kohti eli selvästi enemmän kuin keskiverto. Mistähän lienee johtua :D

Meidän kaveripiirissä on paljon insinööriperheitä ja täytyy myöntää että poikia on enemmän :DDDt. insinööriperhe ja poika 7kk.

Olen kuullut, että äidin ruokavaliolla on vaikutusta siihen, tuleeko tyttö vai poika! Ranskassa on haastateltu telkussakin muutamia naisia jotka ottavat asian vähän liiankin tosissaan, ja pitävät " tyttö- tai poikadieettiä" jo kuukausia ennen toivottua raskaaksi tuloa! Kovin tarkkaan en muista, mutta ainakin sellainen sääntö oli, että jos haluat tytön niin suolaa ei saisi käyttää juuri lainkaan! Ja olikohan myös niin, että pitäis syodä paljon maitotuotteita tytön saamiseksi. Ruokavalio kai vaikuttaa siihen, millaiseksi alapään " elinympäristö" (happamuus jne.) muodostuu ja ilmeisesti tyttösiittiöt pääsevät helpommin läpi tietyissä olosuhteissa ja pojat taas toisissa. Olen kuullut myös tuosta, että tyttösiittiöt ovat pitkäikäisempiä mutta hitaampia.

Meillä 2 poikaa, ylläriylläri, sillä miehen sukuun ei ole syntynyt tyttöjä 35 vuoteen. Kolmatta odotellaan ja VEIKKAUS ON HURJA, kumpi tulee ;-) Lisäksi mieheni on insinööri, joten ei mitään toivoa tyttöjen suhteen...Eli ap:lle ei ole neuvoja antaa, muuta kuin että tosiaan tyttösiittiöt (X:t) ovat sitkeämpiä (vrt. naisten pidempi elinikä). Harvemmin sekstailevat siis kai saavat herkemmin tyttöjä, kun Y:t vähenee kokonaismäärästä. Uintimatkan munasolulle tulee olla pitkä, että pojat ehtivät taintua matkalle. Mutta alapa tällaisia nyt sitten miettimään...menee jo vähän turhan vaikeaksi tuo lastenteko. Varsinkin kun itselläni ei ole ollut yhdenkään lapsen kohdalla säännöllistä kiertoa (eka sai alkunsa Terolutien avulla, toinen 6kk esikon syntymän jälkeen, kun vielä imetin paljon ja tämä kolmas välittömästi hormoonikierukan poiston jälkeen), on ollut ihan turha miettiä, mikä ajankohta olisi hyvä. Ja varsinkin tuon miehen suvun historia tuntien ei tyttöjä tarvitse " tehdä" ;-)

Meillä myös oli tosi paljon seksiä niihin aikoihin kun poika sai alkunsa. En osaa sanoa mikä niistä kerroista oli kun tärppäsi =). Oon kanssa kuullut, että tyttöjä tulisi silloin kun seksiä on harvemmin, koska tyttösiittiöt on kestävämpiä. Mene ja tiedä. Ja ne harvemmat kerrat pitäisi olla ennen ovista.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat