Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ihastuin I´coo-rattaisiin, erityisesti I´coo Photon ja I´coo Platon mallit vaikuttavat meille sopivilta. Onko kenelläkään kokemuksia? Taittuvatko kätevästi ja pieneksi kasaan? Toimiiko sisarlauta niissä hyvin? Mistä olette ostaneet? Jos netistä, toimiko tilaus ja toimitus hyvin?

Kiitokset!

Kommentit (9)

Kyllä me ollaan oltu tosi tyytyväisiä! Tavarakoriin sais tietty mahtua vähän korkeampaa kamaa, mutta ei kai millään vaunuilla kirjahyllyjä kuljetella ;)Mitäköhän se kuonu-juttu on tarkottanu? Kuomu on etuosastaan nimenomaan muotoiltu niin, että etuosa on kaareva ulospäin (jos ymmärsit mitä tarkotan). Ja sen ansiosta meidän jeppe on pysyny täysin " koskemattomana" sateella ja tuiskulla. Eli mun mielestä just toisin päin.En tarkottanu kuulostaa myyntitykiltä, vaan kehua sitä kaukalo-juttua - joka on siis meillä vielä käytössä :)Meillä on myös se pehmeä kantokoppa, josta otin pohjalevyn vauvan kasvaessa pois. Nyt se toimii lämpöpussina (ja tosi lämpöisenä sellasena) kun vaunu on rattaana ja vauva jo istuu. Pohjassa on reiät turvavyölle, joten meno on mukavaaa ja tukevaa.Kyllä muuten huomaa, että saa pukea ulkoillessa tosi paljon vähemmän vauvalle päälle kuin kaverit. On niin lokoisat oltavat fleece-vuoratussa pussissa!Ja näistä vehkeistähän irtoaa muuten melkein kaikki, pesut ja muokkaukset on tosi helppoja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä samat menopelit (Platon3air, Scout Camp-väriset) hankittuna (AT-lastenturvasta, oli tarjous syksyllä) ja odottavat esikoisen syntymää nyt parin viikon päästä :o) En ole monia minäkään nähnyt liikenteessä- kaksi kertaa olen vastaaviin törmännyt.Käyttökokemusta ei siis vielä ole muutakuin testilenkeiltä koirien kanssa ja hyvältä tuntuivat. Kuomu kääntyy tosiaan aika kaarevasti alas, mutta vastaavasti koska kantokopan läppään ei ole tehty nipsuja joilla sen saisi kiinnitettyä ylös kuomuun,(kuten esim. Brioissa) on se aika avoin. Silti testeissä vaunu todettiin kaikkein parhaiten lämpöä pitäväksi.Meille ei otettu tuota turvakaukalosysteemiä (koska ajellaan aika vähän autolla kaupungissa, julkiset toimii täällä niin hyvin), mutta se vaikutti kyllä todella kätevältä, jos on paljon liikenteessä.Minusta tämä malli ei ole ihan niitä kaikkei pienimpään kasaan meneviä, etenkään silloin kun ratasosa + pehmeä kantokoppa on kiinni rungossa ratasosa työntäjään paäin, mutta mekanismit ovat helpot ja irrottamalla ratasosa, menevät pienempään kasaan.Meilläkään tavarakori ei ollut oleellinen- se on tilava mutta täyttää sitä voi vain pienillä tavaroilla (ei isoja kasseja).

Tyttäremme jo pian 6kk, joten kaukalolle ei enää tarvetta, kiitos vain.

Joku kirjoitti aiemmin, että näissä kuomu sellainen, että ei suojaa kunnolla lumisateelta. Onko teillä tällainen kokemus tai mitään muutakaan negatiivista vai onko olleet kaikin puolin onnistunut hankinta?

Meillä ollut vuoden verran käytössä i' coon nelipyöräiset rattaat ja pois emme antaisi! Viime talvena pienokaisemme pärjäsi hyvin pehmeässä kantokopassa, ainoana miinuksena ehkä se, että se kävi nopeasti pieneksi meidän pitkälle pojalle. Nyt kun olemme siirtyneet ratasvaiheeseen, tuntuvat toimivan erittäin hyvin. Suuren kiitoksen saa istuinosan kapeus, lapsella helppo istua luonnollisesti rattaissa, jalat saavat roikkua normaalisti. Myös kääntyvät etupyörät ovat osottautuneet loistavaksi avuksi eteenkin kauppakeskuksissa.Meillä yhtenä kriteerinä oli rattaita ostettaessa pieneen kasaan meneminen ja nämä rattaat saa kasattua todella pieneen tilaan, kun vain viitsii nähdä vähän vaivaa (ts. irroittaa renkaat).Mielestäni hinta-laatusuhde kohdallaan!

Kävin ko. liikkeessä katsomassa peri viikkoa sitten rattatita jotka tilasit. Olivat kivan oloiset, mutta muutaman miinuksen takia jäivät meiltä ostamatta =(

- Etupyörrien mainostettiin olevan kääntyvät mutta todellisuudessa kääntyvät vain n. 45 astetta, joten etupyöriä joutuu nostamaan " ilmaan" kun rattaita kääntää ellei sitten ole tosi iso kääntötila. Kysyin tätä vielä myyjältä että eivätkö todellakaan käänny enempää, mutta kuulemma eivät käänny?

- Kasaaminen autoon ja pois autosta on todellä työlästä (etenkin jos on vielä kaksi lasta mukana), kun ensin pitää irroittaa toinen istuinosa rungosta, sitten vielä toinen istuinosa myös irti rungosta, sitten piti vielä irroittaa adapteriosa ja vasta sitten laittaa runko-osa kasaan.

Taisi saada kokonaankin kasaan, mutta ovat sitten kyllä niin pitkät että en tiedä mihin autoon mahtuisivat " kokonaisina" , myyjäkin hieman epäili että menevät korkeintaan pakettiautoon kokonaisina kasattuna.Meillä lapsille on tulossa ikäeroksi 1v 5kk joten ilman näitä miinuksia olisin tilannut ko. rattaat Saksata (olivat n. 500,- edullisemmat kuin lastenturvasta).

Mutta toivottavasti olet tyytyväinen hankintaasi, jos jaksat niin kerro kun olet kokeillut rattaita kahden lapsen kanssa miten toimivat...

Juuri tilasin A-T Lastenturvasta postitse tänne Pohjois-Suomeen Platoon Duo 4air -kaksostenrattaat. Asiointi puhelimitse ja toimitus olivat moitteettomia. Kaikki tilatut tavarat ja lisävarusteet tulivat, ja ilman toimituskuluja.

Rattaat vaikuttavat tosi tukevilta ja laadukkailta, saapa nähdä ovatko kesällä liiankin tukalat...

Jos olisin itse nyt ostamassa ensimmäisiä rattaita, ostaisin nämä samaiset mallit, koska näitä voi käyttää yhdelläkin lapsella poistamalla taempi istuin, ja kun tulee sisarus perheeseen, ei tarvitse erikseen ostaa kaksostenrattaita.

Ainoa puute on jalkapeiton puuttuminen.

Meillä on ollut viime kesästä asti Platonit, ne 3-pyöräiset. Ostettiin kyllä ihan liikkeestä, ei netistä. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä nyt talvellakin. Kurvailu sujuu helposti lumessakin ja vauva on pakkasessa paljon lämpimämmässä kuin kaverinsa! Aisan korkeudensäätö, käkkäri ja muut herkut toimineet moitteettomasti koko ajan. Eikä ole muuten toisia samanlaisia tullu vielä vastaan!Jos ostatte niitä ihan pikkuvauvalle, niin meillä on myös se niihin kuuluva turvakaukalo, jonka saa sellasenaan kiinni runkoon. Aivan killeri-kätevä, kun shoppaillaan!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat