Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1546463Ärsyttää jo tuo erinäisten kansanedustajien julkisuudenkipeys.

Kommentit (10)

Siis jotenkin käsittämätöntä että ihminen arvatenkin saa klinikaltaan hänelle sopivat ohjeet lääkkeiden annostuksista ym. ja sitten hän menee muualle kysymään ohjeita!? Siis minne muualle??Eihän se nyt ole normaalia että saa lääkäriltä ohjeet ja sitten samantien kävelee johonkin muualle kyselemään että milläs annoksella liikutaan!Jotenkin en vain ymmärrä tuollaista omalla terveydellä pelleilyä!

Ensin piti tulla julkisuuteen kihlauksella Kanki-Kaikkosen kanssa, sitten lapsettomuudella, seuraavaksi masennuksella ja burn-outilla, sitten olikin taas vuorossa Linnan juhlat, seuraavaksi mies tupattiin tanssimaan (ja varmistettiin että ensi kerralla kehtaisi Linnassakin tanssia sen kanssa) ja nyt jatketaan surkuttelua. Aina hän on killotellut esillä Linnan juhlien alla, esitellyt pukunsa lehdissä ja muuta yhtä naurettavaa.Huomaatte varmaan, että politiikka on muutamilla surullisen kuuluisilla kansanedustajilla mennyt tällaiseksi julkisuuden hakemiseksi keinolla millä hyvänsä. Koskaan en ole Taiveaholta kuullut yhtäkään hyvää asiaehdotusta. Ottaisi oppia Jutta Urpilaisesta, joka profiloitui asialla eikä hömppäjulkisuudella, ja saavutti jotain todella suurta suunnilleen samanikäisenä ja samassa puolueessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

ja sitten hän menee muualle kysymään ohjeita!? Siis minne muualle??Eihän se nyt ole normaalia että saa lääkäriltä ohjeet ja sitten samantien kävelee johonkin muualle kyselemään että milläs annoksella liikutaan!Jotenkin en vain ymmärrä tuollaista omalla terveydellä pelleilyä!

Miksi ei noudata klinikan ohjeita vaan käy "muualta kysymässä" vääriä ohjeita? Ei ne hoidot nyt ihan ilmaisia ole.Ja iltasanomien otsikko: hedelmällisyyshoidot? Eikö se ole hedelmättömyyshoidot?

haastattelun ennen kuin hänet oli edes valittu eduskuntaan ja aika tyhjäpäältä vaikutti kyllä siinä siis ihan oikeasti bimbovastauksia antoi kysymyksiin.Harmi kun ei löydy sitä haastattelua enää mistään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat