Vierailija

Jos on, niin missä vaiheessa, siis onko ollut jo kotona ennenkuin on mitään muita synnytyksen merkkejä näkyvissä? Vai vasta supistelujen aikana vai miten? Mulla oli yöllä maha vähän kipee ja aamulla tuli sit löysähkö sonta :)... Laskettuaika jo takana...

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika syntyi 2 viikkoa yliaikaisena. tosiin laitokselle päästyäni olin jo 8 cm auki. monta kertaa siis supisteli ja luulin jo että lähtö tulee mutta ei tullut. paikat kyllä aukesi kivasti ja synnytys olikin sitten lyhyt ja helppo

" Haikeana" muistelen 1v9kk:n takaisia tapahtumia. Aamusta lähtien oli vatsa kuralla ja kovat supistukset. Ja samana iltana tuli pikkutyttö maailmaan.. =)

Poika syntyi seuraavana päivänä ;-)Mutta vakavasti ottaen: kyllä joillakin tuttavillani on ollut maha löysällä juuri ennen synnytyksen alkua.

keinuttelin itseäni supistuksen ajan sängyn päätyä vasten ja aina supistuksen laannuttua kipaisin nopeasti vessaan. Vatsa oli aivan ripulilla. Tätä jatkui noin vajaan tunnin ajan eli 7-8 supistusta kunnes suoli oli tyhjä.Sairaalassa tarjosivat peräruisketta, en ottanut. Ensimmäisen ponnistuksen aikana ilmeisesti tuli sitten ihan vähän jotain tuhrua kun kätilö kävi pyyhkimässä pyllyn kertaalleen ;-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat