Vierailija

Kaikki lehden äidit olivat sitä mieltä, että liian suoraa tekstiä lapsille, blaah!

Kommentit (16)

Ostin se alennusmyynnistä ainakin 8 vuotta sitten ja myin kirpparilla pois... Aika suoraanhan siinä asioista puhuttiin, muttei millään tavalla pornahtavasti. Miksei lapsille voi kertoa ihan suoraan ihmisen lisääntymisestä. Isin siemen menee äidin massuun, joopa joo.

Vihree kantinen, 70-luvun kirja. En muista enää nimeä.

Ettei olis ollut tuo, mistä edellinen kertoi.Tuossakin kirjassa saattoi olla yhdyntä kuvattuna. Enkä kokenut sitä pienenä, enkä nytkään liian suorana, vaan kertoi ihan asiallisesti asioista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ne pienenä haitannut tai ahdistanut nuo yhdyntäkuvat, vasta teini-ikäisenä kun rupesi jo enemmän älyämään ja itselläkin tuntemuksia olemaan niin alkoi punastuttaa ja kikatuttaa nuo lastenkirjajutut

http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=6003985&t=6003985&appid=&p...Toivottavasti toimittaja itse luki kirjan, JOS siis kauhisteli tuossa jutussaan. Eihän siinä ollut mitään liian kamalaa. Täällä vaahdottiin, että siinä sanottiin " äidin saavan munaa" ja puhuttiin " tussusta" . No, ko. kohtia ei kirjassa ole. Puhutaan tupsukasta, mutta ei tussusta ja tupsukallekin opettaja kertoo virallisen nimen. Tuota munan saamista en tajua, mistä on keksitty.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat