Vierailija

.

Sivut

Kommentit (25)

Jossain lehdessä on kuva siitä kun se hymyilee tai tekee jotain kivaa vaikka on eronnut ja sitten päätellään että nyt se on toipunut erostaan, hienoa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta ei osaa elää arkea??niin mä olen sen ajatellut.. tykkää olla rinsessa:) mutta kun arki iskee ei jaksa enää. Oispa meilläkin noin:) toisaalta, sain kyllä kukkia viime viikonloppuna. Vieläkin tuossa maljakossa kauniina. Olin tosi otettu! ei tapahdu meillä usein,,ja nytkin ihan ilman erityistä syytä.

jotka voi syystä tai toisesta päättää lähteä litomaan tai tehdä jatkamisen mahdottomaksi. Miksi oletatte että Tanja tekee yksin päätökset jatkuuko suhteet vai ei?

Lainaus:

Jos on kerran eronnut, todennäköisyys erota jatkossa lisääntyy merkittäväksi Ero on yksi tapa ratkaista ristiriitoja. Näyttää olevan myös Tanjan tapa.

Tuskin tuokaan suhde ikuinen on. Mun kävi niin sääliksi sitä silloin ministeriaikoinaan kun se oli niin sairaan ja väsyneen oloinen ja höpötti jotain sekavia Ammasta ja koiristaan. Hyvä kun on vähän piristynyt.

Jos on kerran eronnut, todennäköisyys erota jatkossa lisääntyy merkittäväksi Ero on yksi tapa ratkaista ristiriitoja. Näyttää olevan myös Tanjan tapa.

kun en ole pitänyt lukua Karpelan miehistä. Tarkoitin vain, että rakkauden ensihuumassa ei kannattaisi mennä naimisiin ja muuttaa yhteen, kuten Karpela ja Saarela tekivät. Erityisesti, jos on kotona asuvia lapsia, kannattaisi käyttää hieman harkintaa. Mutta toiset ihmiset ovat sellaisia, että tekevät päätöksiä nopeasti ja tunnepohjalta. En sinänsä jaksa asiaa kauhistella. Ja Karpela saa kyllä treffailla niin monia miehiä kuin haluaa, ei sen pitäisi kenellekään kuulua.

Kyllähän Vienonen-Karpela-Saarela-Karpelan miehetkin ovat olleet toinen toistaan kummallisempia, varsinkin tämä viimeinen. Siis sellaisia että sokea kanakin arvaa jo etukäteen että ero tulee taatusti.Lisäksi rouvalla lienee jonkinlainen känkkäränkkä-itsetunto sekä sellainen on-off-tyylinen ja äkkipikainen luonne. On ihanaa rakastua ja siinä huumassa uskotellaan itselle ja toiselle että kaikki kestetään ja mikään ei voi rakkautta hiivuttaa, suljetaan silmät tosiasioilta. Sitten kun jossain vaiheessa iskee todellisuus päin kasvoja niin ei jakseta edes yrittää korjata ongelmia vaan pyritään helpointa tietä karkuun ja samaan noidankehään uudestaan.

Eikö ole vähän noloa tulla julkisuuteen puolen vuoden välein "rakastuneena" uuteen mieheen? En tarkoita tätä pahalla, mutta missä on tahto olla yhdessä ja selvitä ongelmista? Koko ajan erotaan, otetaan uusi, erotaan taas.. Ja aina kerrotaan lööppeihin asioista: miksi yksityisasioita ei haluta pitää yksityisenä?

Ailahtelevainen tuuliviiri? Kyllästyy helposti ja ei ole koskaan mihinkään tyytyväinen? Etsii aina rikkaampaa ja komeampaa romanttista miestä?

Montako avio- tai muuta miestä Tanjalla on julkisuutensa aikana ollut? Ainakin Simon, Totti, Matti, Sauli, Olli, tämä uusin, varmaan joku unohtuikin. Ja jokaisen kanssa heti julkisuuteen.

eiköhän aika monella muullakin nelikymppisellä naisella ole ollut vähintään viisi poikaystävää ja kaksi avioliittoa. Onhan Vanhasellakin ollut Merjan lisäksi ainakin 3 tyttöystävää, hui kamalaa!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat