Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eräs tuttuni oli ollut synnyttämässä eräässä nimeltä mainitsemattomassa sairaalassa.

Kun vauva oli syntynyt, hoitaja oli pessyt vauvan ja tuonut sen sitten takaisin äidilleen.

Vauva käyttäytyi todella kummallisesti, muljautteli silmiään.

Kun vauvalta riisuttiin lakki pois päästä, oli päässä aukileen kohdalla hanan pään muotoinen jälki ja mustelma.

Hoitaja oli lyönyt vauvan pään pesuhanaan. :O Lapsi ei ole ikinä toipunut tästä iskusta, koska isku oli kohdistunut suoraan aivoihin. Ja aviot olivat vaurioituneet.

Tosin tämä hoitaja ei ole ikinä tunnustanut tekosiaan, vaikka se olisikin ollut vahinko.

Ajatella, että uuden ihmisenalun elämä meni pilalle avuttomana ollessaan kun hoitajat riepottelevat lapsia miten sattuu!!! En taida ikinä uskaltaa ottaa vastuuta pienestä vauvasta.

Kommentit (20)

sairaalassa jossa itsekin olen synnyttänyt. Ensimmäinen lapseni syntyi -90 ja isä sai kylvettää hänet heti syntymän jälkeen, samoin vuonna -92 syntyneen lapsemme, sen jälkeen syntyneitä ei enää.

Nimittäin joku isä oli pudottanut vastasyntyneen lapsen kylvettäessä ja lapsi menehtyi :( Tosi surullinen tapaus..vieläkin itkettää, vaikka tästä on jo 10v kun tapahtui.

No tässä sairaalassa, ei saa enää heti synnytyksen jälkeen isät kylvettää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen lukenut saman jutun englanninkielisenä emailina jo joskus kymmenen vuotta sitten. Jos ette muuten usko, niin miksi tästä ei ole ollut juttua roskalehdissä, jos näin oikeasti olisi tapahtunut ?ja päivän fakta, aukileeseen saa lyödä suunnilleen vasaralla ennen kuin aivovamman saa aikaan, eli ei varmasti synny aivovammaa jos kätilö vauvaa käsitellessään sen pään siihen kolauttaa.

Vastasyntyneet voivat " muljautella" silmiään pelottavan näköisesti ihan luonnostaan, johtuen heikoista silmälihaksista. Syntymän jälkeen vauvat voivat olla mustelmilla ja pää vaikkapa tonttumallisen suippo, onhan syntymä vauvalla itselleenkin hirmuinen rutistus.Kallon aukileet suojaavat aivoja synnytyskanavassakin, joten en todellakaan usko kätilön aiheuttaneen aivovammaa.Terveisin kätilöaletaan nyt kaikki pelätä vauvan pesemistä tämän tarinan takia.. Että naiset voi olla hölmöjä, anoppi varmaan käy kaikki nämä jutut täältä keräämässä ja sitten tulee häsäämään meille, " kun en muuta sanomista nyt keksi mutta tämän vauva kädet on kylmät"hankkikaa lääkitys!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat