Vierailija

Joissain lukee, et sais käyttää vasta 3 viikkoisesta eteenpäin, onko näin kaikissa?

Kommentit (19)

päällikankaan voi pestä koneessa ja meillä on se yhden lapsen jäljiltä kuin uusi. Tuolin saa kahteen asentoon ja meillä otettiin ensimmäiset kiinteät ruuat siinä ennenkuin oppi istumaan. Hyvä apu jos ei voi pitää vauvaa lattialla, äiti saa välillä kädet vapaaksi, muistaakseni pariviikkoisesta voi pitää tässä sitterissä koska sen saa niin makuuasentoon. Voin suositella.


Ja jos meinaat vastasyntyneestä pitää sitä siinä tuntikausia niin ei kehity selkä (muutakuin väärään suuntaan) ja tulee ongelmia lapsen fyysisen kehityksen kanssa muutenkin !Ostat kantoliinan ja puuhamaton ja pidät lasta liinassa ja lattialla*missään vitun sitterissä vastasyntynyttä tuntitolkulla pidetä*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun mielestä sitterin käytössä on paljon hyviäkin puolia. Ei vauva jaksa välttämättä pitkiä aikoja lattiallakaan kölliä kuten ei myöskään sitterissä.Ja tuskin kukaan sitterissä tuntikausia makuuttaa.

Ja hieman isomman vauvan on mukava olla sitterissä, kun siitä näkee paremmin ympärille. Ja kun rupeaa kiinteitä syömään on sitterissä tosi helppo syöttää.

Älä ap välitä ilkeistä vastauksista. Käy vaikka lastentarvikeliikkeissä katselemassa ja kyselemässä, löydät varmasti mieluisen sitterin.

Luonnollisesti sitteri tulee sellaiseen tarpeeseen, että vauva on välillä näkysälläkin, ei koko ajan makuuhuoneessa pinnasängyssä, jonne ei näe. Ja ei ole tarkoitus koko päivää siinä makuuttaa!

T:ap

siihen on helppo nukuttaa kun voi hyssytellä. Lattiallakin pidän paljon ja myös sylissä. Kolme lasta olen näin hoitanut, eikä yhdelläkään ole ongelmia selän kanssa ja hyvin ovat kehittyneet ja kasvaneet. En vain kuulu niihin äiteihin, jotka tekevät kaiken vaikeimman kautta, koska näin ja näin vain kuuluu tehdä. Meillä Chiccon sitteri, hinta-laatu suhde hyvä. Monissa kangas vain tuppaa venymään jostain syystä, niin että peppu on melkein maassa. Myös tässä.


jos sitterin hankit niin en tosiaankaan usko että pitäisit siinä vaan 5min kerrallaan 2x/pv... " oho hups kun aika kului ja tunti meni siinä sitterissä niin ettei huomannutkaan"Ja tottakai se vauva siinä sitterissä viihtyy, mutta kun se ei olekkaan sen vauvan sia tietää mikä on hänelle parasta

Meillä vauva on paljon liinassa, sylissä, lattialla, rattaissa, ja tosiaan myös sitterissä. Nyt lähemmäs puolivuotiaana jopa itse haluaa kiivetä siihen istumaan ja katselemaan maailmaa. Minä suosittelen EMMA- sitteria. Suht edullinen ja paljon värivaihtoehtoja. Toimiii oikein hyvin lapsen kasvaessa. Saa siis ihan makuulle ja sitten portaittain istuvaan asentoon.

Vastasyntyneenä käytännössä makuuasennossa, hieman pääpuoli ylempänä. En käsitä, miksi sitteri olisi huono selälle? Vaunut eivät tulleet kysymykseenkään, kumpikaan ei suostunut vaunuissa olemaan yhtään hereillä ensimmäisinä kuukausina.Turvakaukalossa sen sijaan vauva on huonossa asennossa, ja siinä ei suositella vauvan pitämistä pitkiä aikoja, koska selkänoja on niin pystyssä, että raskas pää nuokkuu ja hengitys vaikeutuu.

Vierailija:

Lainaus:
Meillä kyllä syödään ja syötiin alusta alkaen syöttötuolissa.... eikai puolimakuultaan kannata opettaa syömään !


Ei sen ikäinen vielä syöttötuolissa istu.t. puoli vuotta täysimettänyt ja ruoat syöty syöttötuolissa : )

nuhaa tai muuta vauvalla. Turvakaukalo ei palvele samalla tavalla. Meillä vauva alkoi pönkeä istumaan siitä jo vajaa 3kk ikäisenä kun on niin kuopalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat