Vierailija

onko täällä perheitä, jotka omistavat asuntovaunun? Me ollaan telttailtu lasten kanssa, mutta nyt kun ensi kesänä meille tulee kolmas lapsi, niin ajattelimme mukavuussyistä ostaa asuntovaunun. MUtta kertokaa vaunuilun huonoja puolia? ja hyviä myös? Tarkoitus ei ole olla paikoillaan yhdellä leirintäalueella koko kesää vaunun kanssa vaan tyyliin joka yö eri paikassa. Ajatuksena olsii lähteä keskiEurooppaan vaunulla, reilaustyylillä :)

Kommentit (18)

Me ainakin totuimme siihen. Se oli elämäntapa. Se, että on ahdasta on tavallaan myös kivaa kun kaikki ovat tiiviisti yhdessä. Meillä oli mukana aina myös todella isokokoinen koira ja hyvin meni. Me rakastimme vaunuilua mutta täytyy todella olla sellaista tyyppiä ettei nipota pienistä. Meillä vaunuilu hitsasi perhettä enempi yhteen. Pienissä tiloissa on kaikkein joustettava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ei ole vaunuilusta kokemusta, mutta telttailusta pienten kanssa on. Joten uskoisin, että vaunuilu on helpompaa ja siistimpää, esim sadesäällä. ei tarvii herätä makuupussin märkinä aamulla. ja telttailussahan vasta onkin aamulla showta, kun nouset märistä makuupusseista palelevana ja teltta täytyy kuivattaa ja pakata pussiin, samoin makuualustat ja makuupussit ennekuin ryhdymme aamupuuron keitoon nuotiolla lasten kanssa. meillä siis lapset 2v ja 3v. MUTTA silti olemme nauttineet täysin siemauksin telttailusta. asuntovaunuilu kuulostaa luxukselta vaikka juuri sadesäällä. Mutta tosiaan se vaunun veto. Taitaa bensaa mennä niin paljon, että halvemmaksi tulee vuokrata vaikka asunto Euroopasta ja ajaa autolla sinne???

Vierailija:

Lainaus:


Me ainakin totuimme siihen. Se oli elämäntapa. Se, että on ahdasta on tavallaan myös kivaa kun kaikki ovat tiiviisti yhdessä. Meillä oli mukana aina myös todella isokokoinen koira ja hyvin meni. Me rakastimme vaunuilua mutta täytyy todella olla sellaista tyyppiä ettei nipota pienistä. Meillä vaunuilu hitsasi perhettä enempi yhteen. Pienissä tiloissa on kaikkein joustettava.
Tai se on firman, mutta käytämme sitä.Olemme reissanneet paljon, ja jumitumme aina yhteen paikkaan muutamaksi yöksi, kesällä oltiin kalajoella melkein viikko, visulahdessa juhannus, ollaan kieretty lapissa ja ollaan viihdytty. Ei olla koettu eurooppaa ollenkaan.

Kaikilla karavaanipaikoilla EI ole kunnollisia peseytymis tai tiskuupaikkoja ja taso vaihtelee todella paljon..

Kannattaa siis ostaa kerralla luksusvaunu tai alkaa säästämääns sellaiseen, muuten ei tuossa järkeä..

lämpötilaakin voi säädellä paremmin ja kaikki tavarat kulkee kaapeissa ei tartte pakkaa ja purkaa kasseja. Kannattaa kyllä satsata 2000-luvun vaunuun niin saa vastinetta rahoilleen!!!

Miettikää järjellä. Ensnnäkin maksavat (uudet) aivan hirveästi ja käytettyä ei kannata ostaa koska ovat useimmat FIAT:in autoon rakennettuja ja jokainen tietää miten FIAT toimiii....arvatkaa kuinka paljon korjaukset maksaa. Toiseksi auton tilat pienemmät kuin vaunun. Kolmanneksi vie bensaa aivan älynä. Neljänneksi kun ostat asuntoauton, sinull aon sitten yksi ylimääräinen auto, kukaan kun tuskin asuntoauton kanssa töihin menee

Sitä ennen oltiin kerran tuttavan vanhalla vaunulla ja se oli KAMALAA. Vaunussa ei ollut sänkyjä vaan ne piti tehdä sohvista ja pöytälevystä...arvatkaa vaan minkälainen show heti aamulla....ennen ei voinut tehdä mitään ennenkuin sängyt purettu ja yritetty saada tungettua peitot jonnekin piiloon. Ja selkä paskana yhden yön jälkeen, patja kun tehtiin sohvan tyynyistä. Silloin vannoin että ei enää ikinä.

Mutta viime vuonna ostimme uuden asuntovaunun jossa lapsille kerrossänky kunnon patjoilla ja vanhemmille vaunun perällä kiinteä parisänky - sen verran olen mukavuudenhaluinen. Vaunussa ei ole liian kuuma eikä kylmä, vaunussa kun on ilmastointi. Ja mukavaa on, vaunuhan on kuin hotellihuone. Keväällä olemme käyneet laskettelemassa ja kesällä kierretty suomea. ensi kesänä lähdetään Eurooppaa kietämään. Suosttelen.

Ap vielä nostaa, sillä vaunukuume on nostanut vielä enemmän päätään. Haluttas ostaa vanhempi ja halvempi, mies osaa kyllä ja tykkää laittaa sitä, mutta niissä vissiin voi olla kosteus ym ongelmia. onko kokemuksia vanhemmista vaunuista, mitä voi tulla eteen?? Me tietenkin ostettas mahd pieni, eli alle sen painorajan, ettei tarvii pikku-e korttia eikä katsastusta. Näin siitä saa mahd paljon irti mahd pienellä rahalla. Teltalle tosiaan etsitään korviketta, ei hotellihuoneell!!! Mutta mietityttää vielä se kasvaako vaunukuume sitten, että tänä kesänä riittää pieni vaunu, ensi kesänä täytyy olla jo isompi ja seuraavana vielä isompi?

Todella ahdasta kuumaa ja likaista koko ajan, ja kyllä - olen senverran mukavuudenhaluinen että menen mieluummin hotelliin tai vaikkapa mökkiin.Joillekin kuitenkin sopii hyvin, mutta halusin tuoda tällaisenkin kannan esiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat