Vierailija

Minunnpitäisi muuttaa eri kaupunkiin,avustaako sossu muuttoauton maksussa ja miten takuuvuokra? Haenko sen tämän kaupungin sossusta vain sen tulevan? Itkettää eikä jaksaisi alkaa hoitamaan näitä asioita. Pitäisi kerätä voimia elämään yksin lapsen kanssa.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja takuuvuokran tietenkin. Jos oli jotain elämisessä tarvittavia huonekaluja puuttumassa, niin niihin saa avustusta myös. Esim pesukone, sänky, astiat.

onnistuu niin että ensiksi soitat ja sitten tarvittaessa lähetät heille vaadittavat paperit postissaVierailija:

Lainaus:


Vähän hankala lähteä monen sadan kilsan päähän vain sossussa käymään.-ap

" periaatteesta kiva huijata sossua" ? Hienoa. Mistä luulet sen sossun saavan rahansa? Meiltä verotuloina. Että onnea sulle vain valitsemallasi pummin tiellä.

eli vuokratakuun, vuokran ja mahdollisesti muuttokustannuksissa.

Lisäksi voit hakea toimeentulotukea siitä kaupungista, mihin olet muuttamassa. Toimeentulotuen määrä siippuu sinun tuloista ja vaihtelee kunnittain. Kannattaa soittaa molempiin sossuihin ja kysellä. Ja myös nuo kaupunkien nettisivut kannattaa käydä vilkaisemassa. Sieltä löytyy tarkemmat summat tuolle toimeentulotuelle ja sieltä voi myös tulostaa toimeentulotukihakemukset.Hommaat kaikki liitteet valmiiksi niihin hakemuksiin ja vielä vaikkapa kopiotkin niistä. Ne hakemukset voi ihan lähettää, eikä paikan päällä välttämättä tarvitse käydä. Muuttoavustushommat tapahtuvat yleensä nopeampaa, mutta toimeentulotukea voi joutua odottelemaan useamman viikon kaupungista riippuen. Mutta asiat saatetaan hoitaa päivystysluonteisestikin... Eli soita ja kysy!Itse olen muuttanut muutama vuosi sitten paikkakunnalta toiselle ja suurinpiirtein noin ne hommat meni ;)Ja onnea matkaan ;)

Kyllä sinä selviät lapsen kanssa kahdestaankin ;)Terveisin yks yh

Että sitä muuttoavustustakin voi hakea sillä toimeentulotukilomakkeella. Tarvitset siin nykyisen kotikaupunkisi sivuilta tulostetun toimeentulotukihakemuksen ja tulevan kotikaupunkisi toimeentulotukihakemuksen. Hommaat molempiin liitteet ja toiseen kopiot, kerrot tilanteesi niissä ja laitat postiin ;)12

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat