Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

hei,uusimme kypääreitämme. olen mieltynyt Ikean vättern-sarjan ommen-tuotteisiin (lasi ja alumiinilistat - ja hankkimassa näitä seinäkaapeiksi kylpyhuoneeseen.kenellä on noista kokemuksia- miten kestävät ? kun ovat todella edullisia ja mielestäni hyvännäköisiä verrattuna kylpyhuonekalustajien omiin sarjoihin.entä mikä materiaali kannatata valita hyllyiksi- se metallilevy, lasi vai lastulevy ?kiitos kokemusten jaosta !

Kommentit (9)

eivät ole alumiinia vaikka kuvissa siltä tosiaan erehdyttävästi näyttää. Hain ne eilen meille, ovat maalattua puuta tms. silti hyvännäköiset. toivottavasti kestävät käytössä-

Hyvin on toimineet, meillä metallihyllyt, helppo pestä.Kylpyhuoneessa meillä on poreamme ja siellä lapset on välillä parikin tuntia puljaamassa ja koko huone on höyryssä ja roiskeissa. Kaappi on nämä kaksi vuotta pysynyt ihan kuosissa, kuin uusi.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sen verran. että kun purin ne entiset kaapistot pois, olivat Parma-keittöstä tai ala cartesta, jommasta kummasta, niin ihan samaa materiaalia nekin ovat. eli lastulevyä, kuin tuo ikea. meillä ne ovat kestäneet meilekin 4 vuotta roiskeita.eli olen sitä mieltä että suurin osa kylpyhuonetuottajien materiaalista in rungoiltaan kyllä lastulevyä. sitten on eri hintaluokassa viilutettu ja sitten aivan omaa sarjaansa täyspuiset.mutta tuossa yelisimmissä luokassa ne rungot ovat kyllä kaikilla lastulevyä, eli levy kuin levy, samaa kamaa se on. ikeasta saa vain 5-kertaa edullisemmalla hinnalla.

meillekin olisi tulossa suihkuseinän lähistölle se seinäkaappi. toivottavasti ei nyt heti mene vinkuraan sitten.-toisaalta, jos ne on kylpyhuonekalusteiksi tehty, niin eikö lähtökohtaisesti pidä olla kosteuden sietäviä ?eiköhän se nyt ainakin joitakin vuosia siinä kestä..kun todella en ymmärrä miksi pitäisi maksaa niin paljon enemmän idolle tms. jos periaatteessa käyttävät samaa materiaalia. ja minustakin ovat hyvännäköisiä.saa kirjoittaa lisää kokemuksia !

Meillä on juuri sitä sarjaa samalla ovella 2 " kippi" kaappia seinällä ja yksi korkea kaappi.Materiaali on kestänyt kylppärissä ihan hyvin, tosin eivät ole aivan suihkun vieressä joten kauheasti roiskevettä ei mene.Yksillä tutuilla oli tätä sarjaa suihkun vieressä allaskaappi (tosin suihkuseinä välissä), ja muistelen että valittivat ettei runko oikein kestänyt kosteutta.Noissa kippikaapeissa ne saranat löystyy ajan kanssa, eli ovi ei enää pysy jämäkästi ylhäällä ja on ärsyttävää kun joutuu pitää sitä toisella kädellä ylhäällä kun ottaa tavaraa.

Jostain sanottiin että tuollaiset kippikaappien saranoita pitää silloin tällöin kiristää. No mies yritti mutta sai jotenkin hajalle koko saranan eikä siitä sitten ainakaan parempi tullut.Mun mielestä ne on kaiken kaikkiaan ok, koska ovat kivan näköisiä ja PALJON halvempia kuin monet muut kylppärikalusteet, ja aion laittaa ainakin osin samaa sarjaa myös tulevaan kylppäriimme.Ai niin hyllyistä, meillä sekä lastulevy- että lasihyllyä, ja lisäksi koreja. Kaikki mielestäni ok, kannattaa kai valita vähän käytön mukaan minkä näköistä haluaa mihinkin. Tuo lasiovihan vähän kuultaa läpi, joten kaikki mitä sisällä säilytät näkyy hieman ulos, ainakin ihan lähellä ovea olevat (eli jos kovin kirjavaa tavaraa voi näyttää levottomalta).

Etenkin onko tuo iso kaappi millainen, onko jotenkin vinkura vai pysyykö tukevasti pystyssä... ? Ajattelin sitä vessaan jotta kerrankin saisi kaikki hiustenkuivaimet ja meikit sun muut putelit piiloon kaappiin. Meill ei tule varmaan kuin peili altaan päälle, ei mitään " peilikaappia" , joten tuonne isoon kaappiin voisi tunkea kaiken. Kertokaahan vielä mikä ollut hyvä ja jos joku sarjan osa ollut huono tai turha ostos, niin miksi. Kiitos!!

Näin minäkin luulin ja niinhän ne mainostaa, mutta ainakaan meidän Ommen-kaapinovissa ei ole ne reunat alumiinia. Jotain hopeanharmaaksi maalattua puu-materiaalia ovat. :( ihan hyvännäköiset kyllä, mutta vähän huijausta...

Meillä pesukaappi on suihkun vieressä (välissä lasinen suihkuseinä) mutta roiskeet ovat tehneet tehtävänsä: lastulevy " nauraa" alhaalta.:-(

En ole kyllä Ikean nähnyt missään mainostavan Ommen-ovia alumiinina, eikä oven kehykset tosiaan ole alumiinia nähneetkään. Heidän nettisivuillaan lukee tuotetiedoissa näin:

Pääosat: puukuitulevy, kalvo

Oven keskiosa: karkaistu lasi, värillinen lasitusEli ovea ei varmaan kannata ihan suoraan suihkun viereen laittaa, ettei ala kupruilemaan. Meillä on ko. ovea kylppärissä ja suihkusta saattaa muutama tippa sinne lentää. Kuivaan pienet roiskeet aina suihkun jälkeen pois kehyksistä. Kokemusta on huimat kaksi viikkoa, joten kestävyydestä en voi sanoa vielä mitään :D .

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat