Vierailija

Jouduitko maksamaan?Meillä hajos pönttö ja pelottaa soittaa ja kysyä!Vahingossa tietenkin sattui.

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä aikoinaan kun asuttiin vuokralla, mies onnistui kännissä rymytessään hajottaan pöntön, se säiliö lohkesi. Korjattiin silikonilla. Eikä koskaan jouduttu mitään maksamaan.

Yksityisen asuntoon muuttaessa kannattaa kuvata asuntoa, varsinkin jos jokin paikka on rikki tai naarmuilla. Ei tule jälkeenpäin epäselvyyksiä jos vuokranantaja yrittää maksattaa sinulla jotain.

Olimme yksityisellä vuokralla ja he eivät mm. vaihtaneet lastensa piirtelemiä tapetteja vaikka ilmoittivat tekevänsä sen, mm. sisään asti vuotavaa kattoa eivät korjanneet, eivät tipahtanutta ränniä tai tiskikonetta joka lakkasi toimimasta. Kaikesta ilmoitimme ihan nätisti ja ajallaan ja yleensä korjasimme lopuksi kaiken itse. Kun muutimme pois, he syyttivät tästä kaikesta (ja paljon muusta) meitä ja haastoivat meidät oikeuteen.Suosittelen että jos vuokraa (varsinkin juuri yksityiseltä) niin vähintään valokuvaa koko kämpän ennen muuttoa, katot ja lattiat ja kaiken ja samaten loppusiivouksen jälkeen. Meitä syytettiin aiheetta myös siitä että emme olleet siivonneet lopuksi. Ihan uskomatonta toisten ihmisten ahneus.

on hajonnut pöntössä olevan vian takia, niin silloin ei tarvitse maksaa, mutta jos itse hajottanut niin pitää maksaa. Entäs onko teillä vakutuusta joka korvaisi?

Olimme niin sinisilmäisiä kun olivat miehen perheen tuttuja että ei tajuttu kuvata paikkoja. Jälkeenpäin ajatellen harmitti, he olivat esim. ihan valehtelematta kaataneet vettä lattialle ja kuvanneet sen. Tietenkin lattia näytti ihan kauhealta - puu märkänä.Mutta tää on jo menneen talven lumia ja kohta sille ehkä pystyy nauramaankin jo :)

kahdessa kämpässä. Toinen oli USAssa, yksityinen vuokranantaja. Jääkaappi lakos käsiin ja se sitten vaihdettiin. Vuokranantaja maksoi.Toinen Suomessa VVO:lla, korjaaja kävi katsomassa ja ehdotti vaihtoa. VVO maksoi.Kaksi kertaa liesi ollut toimimaton kämppään muuttaessa (ei kuumentunut vaikka tunnin oottais) ja ne sitten vaihdettu.Itse olen kerran hävittänyt yhden autotallin avaimen ja maksoin lukon vaihdon.


ja luule ettet joudu korjaamaan...... MISTÄ TE NÄITÄ LUULOJA SAATTE ??Tottakai joudut korvaamaan toiselle aiheutuneet vahingot.

Ja Wc pytty ei todellakaan ole mikään kulutusosa joka tosta noin vaan hajoo vaan se kestää vuosikymmeniä.T: vuokranantaja (joka ei todellakaan ostelis uusia pyttyjä HAJOTETTUJEn tilalle)

Kyllä elämästä saa jäädä jälkiä. Juuri tämän takia asutaan vuokralla. Mitä järkeä siinä olisi, että vuokralainen ostaa kämppään hajonneen tilalle uutta? Jos nyt on tahallaan rikottu niin sitten, mutta miten pöntön voi tahallaan rikkoa? Jos palasiksi hakkaa niin se on selvä, mutta ei pönttö ole ihan ok muutenkaan jos noin vaan vahingossa hajoaa.

Mullakin meni vuokrakämpästä pönttö rikki enkä joutunut mitään maksamaan.

Me olemme vuokranneet nyt hyvän aikaa vuokranvälitystoimistojen kautta. Ei siis ole aavistustakaan nykyisenkään asuntomme omistajasta, koska kaikki asiat kulkevat ammattilaisten kautta. Itselläni on vain positiivisia kokemuksia tällaisesta, kaikki sujuu niin virallisesti. Kävimme paikat läpi ammatti-ihmisen ja välitystoimiston edustajan kanssa ennen kuin saimme edes avaimet, ja paikkojen kunto kirjattiin ylös - kaikki allekirjoittivat ja saivat omat kopiot. Tuo valokuvaaminen olisi varmaan muuten hyvä idea.

nro 5

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat