Vierailija

Meillä taas uudet korvatulehdukset ja niihin nyt Clavurion kuuri. Lastenklinikan päivystys tullut hyvin tutuksi kahden nuorimman, alle 2-vuotiaan kanssa. Alkaa jo meikä tässä miettimään, koska nämä lastentaudit loppuu ennenkö mammalla ja isällä ihan veto poissa.Onko pääkaupunki se pahin rs-alue, vai missä kaikkialla se pöpö majailee? Voimia ja hyvää mieltä kaikille kuumeisen tai muuten kipeän lapsen kanssa sisätiloissa talvipäiväänsä viettävälle vanhemmalle!

Kommentit (8)

sanoikin, että tänä talvena on ollut paljon flunssia liikkeellä..meilläkin ollaan sairasteltu jostain marraskuulta lähtien. Itsekin, kun yleensä olen itse sentään pysynyt terveenä. Kun edellinen tauti hellittää, niin jo uutta pukkaa päälle..Kait se taudin alentama yleiskunto jotenkin vaikuttaa, että saadaan kaikki mahdolliset pöpöt. Kerhoihinkaan ei olla päästy kuukausiin..aina joku lapsista liian kipeänä. Tai sitten äiti. Odottaa aurinkoa ja kesää..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä on tätä viimeisintä tautikuviota pyöritelty joulunalusviikolta ja loppua ei näy. Kokonaissaldo on ollut sairastelumiinuksella lokakuusta -05 lähtien. Siksi tässä meinaa hymy hyytyä. Onneksi tuo isompi kuumepotilas suostui syömään edes vähän....Onneksi se kevät ja kesä ja lämpö saapuu tänne Pohjolaankin....josko ne pöpöt sitten muuttais muille maille, edes kesälomalle...:)

Meillä 1½v jolle ei ole vieläkään voitu antaa 1v rokotuksia, kun jatkuvia korvatulehduksia. Nyt olis keskiviikkona ollut aika putkitukseen, mutta eilen pukkasi pojalle taas valtavan räkätulvan päälle, joten taitaa siirtyä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat