Sivut

Kommentit (21)

ja erikoinen näkökulma olisi se, että yksittäisen ihmisen tarvitsisi osata toimia toisin kuin kansallinen rokotusohjelma - tällä hetkellähän calmetoinnista on luovuttu.Tuokin koululainen on todennäköisesti rokotettu aikanaan, suoja vain ei ollut enää riittävä.

Tämä maa nyt on muutenkin yliampuva monessakin suhteessa lasten kanssa. Neuvolassa varsinkin, pelotellaan siitä ja tästä ja tuosta ja sitten hysteeriset ensisynnyttäjät jatkavat omaa hysteriaansa muihin lapsiinsa ja naapureihin ja näille keskustelupalstoille.Tervettä järkeä ja maalaishenkeä ja kaikkea siltä väliltä. Hyvin on pärjätty minä ja mieheni sairauksien suhteen vaikka 70-luvun alussa synnyttiinkin, ei allergioita tms. Ja meidän lapset kanssa. Ei yhtään korvatulehdusta, lapsi nyt 3.5v, ei allergiaa tms. Hänen onkin annettu maistaa hiekkaa, multaa, kotipölyä nurkissa ja mitä lie ehtinyt selän takana.Ihmettelen vain sitä että kuvitelevatko ihmiset oikeasti että muualla Euroopassa lapset ovat jotenkin kovin sairaita ja allergisia kun eivät elä tämän Suomen yliampumivan mittapuun mukaan? Taitavat olla terveempiä.Järi käteen hysteriassanne tytöt!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ne sairaudet ja allergiat voivat tulla ihan maalaisjärkeä käyttävillekin! Luuletko että muka olet omalla mahtavalla maalaisjärjelläsi ehkäissyt sairauksia paremmin kuin muut rokotuksilla? Voi elämän kevät. Luuletko oikeasti että on lapsia, jotka eivät ole syöneet hiekkaa, pölyä tms.?

taudin sairastaminen lapsena??Se että rotavirusrokote ei anna täyttä suojaa (sehän onkin kai aika lyhytaikainen suoja, tarkoitettukin suojaamaan vauvaiän rotalta), ei kerro muiden rokotteiden toimivuudesta! Eri virukset muuntuvat eri tavoin.

suomessakin on nykyään trendi ettei rokoteta vauvoja! Musta ihan outoa..tai sitten toinen ääripää.. ostetaan kaikenmaailman vesirokkoja ja muita rokotteita, mikä on musta sekin ihan outoa. Kuka pystyy varmasti sanomaan että se vesirokko ei iske siihen 3kk rokotettuun aikuiseen 30vn kuluttua?? sitten se vasta onkin vaarallinen. Mulla esikoinen sairasti vesirokon, ja aion tartuttaa sen tahallaan tähän nuorimmaiseenkin. En ymmärrä tätä hysteriaa maksullisten rokotusten suhteen.Tiedän esim tapauksen jossa maksettiin se kallis Rota-rokote.. ja kas kummaa tämä lapsi sai 6kkn kuluttua Rota-viruksen!! sitäpä sitten ihmeteltiin lääkärissä. eikä varmasti saanut rahojaan takas.

mutta lääkäriystäväni heitti vain kerran jossain sivulauseessa (kun oli puhe vesirokkorokotuksista) että ...kun taudin sairastamisella saa tehokkaamman suojan kuin rokotuksesta...

siksi just en tajuakaan miksi maksaisin yli 200e yht rokotteista joista ei tiedä toimiiko ne edes?? Musta mennään yliampumisen puolelle monessakin asiassa pöpöjen ja sairauksen torjunnassa, siitä sen esim allergian vasta saakin kun pidetään pumpulissa ja liian steriilissä.

Mun lapsista on vesirokkorokotettu kaksi, kolmas on sen sairastanut, lievänä. En kuitenkaan välittänyt kahden muun sairastuvan, koska mä en näe sairastamisessa mitään hyvää. Vastustuskyky ei siis kasva sillä, että sairastaa. Lapset rokotetaan myös influenssaa vastaan.

Lainaus:

tai sitten toinen ääripää.. ostetaan kaikenmaailman vesirokkoja ja muita rokotteita, mikä on musta sekin ihan outoa. Kuka pystyy varmasti sanomaan että se vesirokko ei iske siihen 3kk rokotettuun aikuiseen 30vn kuluttua?? sitten se vasta onkin vaarallinen. Mulla esikoinen sairasti vesirokon, ja aion tartuttaa sen tahallaan tähän nuorimmaiseenkin. En ymmärrä tätä hysteriaa maksullisten rokotusten suhteen.Tiedän esim tapauksen jossa maksettiin se kallis Rota-rokote.. ja kas kummaa tämä lapsi sai 6kkn kuluttua Rota-viruksen!! sitäpä sitten ihmeteltiin lääkärissä. eikä varmasti saanut rahojaan takas.

Lainaus:

et ole tossissas, lapsihan saa vastustuskykyä ja voimaa sitä mukaan kun jotain sairastaa?? ihan outoja teidän maailmankuvat..
Kyllä, joihinkin tauteihin saa vastustuskyvyn sairastettuaan sen. Joo, kaikilta pöpöiltä ei voi suojella eikä kannatakaan, koska immuunijärjestelmä tarvitsee kontakteja taudinaiheuttajiin kehittyäkseen normaalisti. Mutta ei se nyt niinkään mene että lapsesta tulee sitä voimakkaampi ja hyvinvoivampi mitä enemmän tauteja hän on sairastanut. Nämä taudit joita vastaan on rokotuksia olemassa ovat yleensä juuri niitä tauteja joiden sairastamisesta lapselle voi olla isokin haitta.

tiedossa ainakin muutaman vuoden seurantavälillä siinä kohtaa kun ne hyväksytään markkinoille. Kun minkään rokotteen teho ei ole 100 % niin sitä ei tietysti tiedä onko se just sinun lapsesi joka saa taudin vaikka on rokotettu. Mutta paljonhan rokotukset perustuvat massaimmuniteettiin: tauti harvinaistuu kun suuret joukot on rokotettu ja tartunnan saamisen todennäköisyys on pienempi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat