Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko kellään kokemuksia? Tilasin nuo rattaat jotka ainaki antavat esittelystä hyvän kuvan..mutta onko jollain kokemusta näistä?

Lapset on 1v8kk ja 8kk...

Kommentit (1)

Ja käytössä olleet ko. rattaat kuukauden. Kyllä tykkään. Kulkee missä tahansa. Hieman jossain jäämuhkuralla on " kengurubensaa" , ja parempi minusta silloin lukita etupyörä, samoin umpihangessa... Mahtuu hyvin tavalliseen takapaksiinkin ja vielä matkakassitkin.

Lapset taas mahtuu, vaikka ei liikaa tiloja olekaan. Meillä vanha kantokassi joka hieman liika iso siihen rattaaseen, ja kanittaa jalkapeitto sen takia. Vaikea kiinnittää jalkapeite tarroilla talvella sormet kohmeessa, mut siihenkin on jo tottunut, enkä sitä edes irroita nykyisin oikeastaan. Esikoisen jalatkin on aika isot, mutta mahtuu. Pää mahtuu myös sinne alle, pipon tupsu ottaa kiinni, mutta ei paljon kyllä tilaa ole. Esikoinen ei kuitenkaan valita. Ja mahtuu molemmat nukkumaankin. Päätä pitää varoa takana työnnettäessä ja jossain hisseissä jos ihmisiä kamalasti laukkuineen, kun ei ole suojana kuin ohut kangas, kun isompikin makaa. Mahtuu kulkemaan kyllä aika hyvin joka paikkaan, ja ketterät kääntyvän etupyörän takia. Joskus ahtaassa hississä ovien auetessa moneen suuntaan kotona (KT) etupyörä on väärässä asennossa (jos ei ole lukittu) että vois työntää eikä mahdu kääntymään ahtaassa tilassa, joten sitten pitää vaan nostaa etupäätä ilmaan ja työntää takapyörillä, jos ei jaksa käydä veivaamaan etupyöriä... Brion ja Oran sisarkärryjä katsottiin myös, mutta ne vei enempi tilaa kasattuna ja muutenkin, ja painoi enempi.. ja nämä on ketterämmät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat