Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä uhmakas pikkumies ja toista odotan viimeisilläni. Esikoinen on vielä kova äidin poika eli miten tästä selviää?!

Kommentit (4)

Esikoinen oli 2v3kk kun kakkonen syntyi. Oli aivan mielettömän mustasukkainen. Repi ja puri vauvaa sekä teki kaikki osaamat kolttosensa. On edelleen (nyt 5v) erittäin mustis sisaruksesta vaikka myöskin hän on erittäin läheinen sekä rakas sisaruksensa kanssa.

Kolmas syntyi kun esikoinen 5v ja kakkonen 2v8kk. Kumpikaan ei ole ollut mustis vauvasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Erittäin paljon lisähuomiota sekä kehuja esikoiselle. Kun syötät vauvaa ota esikoinen viereen ja lukekaa vaikka kirjoja. Anna kehuja jos " hoitaa" vauvaa. Huomioi hänet muutenkin vielä normaalia enemmän ja kun vauva nukkuu touhu hänen kanssa. Kun vauvan voi jättää isän kanssa kotiin tms niin puuhaile jotain kivoja juttuja esikoisen kanssa kahdestaan ilman vauvaa.

Pottailuun tuli taukoa pariksi kuukaudeksi, mutta muuta ongelmaa ei havaittu. Tuttavaperheeltä tuli varuiksi silti vinkki (heillä kova mustasukkaisuusdraamaprinsessaesikoinen), että kannattaa vauvaa katsomaan tuleville vieraillekin sanoa, että muistavat ENSIMMÄISENÄ huomioida esikoisen itsenään ja korostaa sitten tämän uutta roolia ISOsisaruksena. Ja sitten vasta sinne vauvan kimppuun...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat