Seuraa 

Kommentit (4)

En ole kirjoitellut, mutta lueskelen pinoja silloin tällöin. Nyt on pakko sanoa pari ajatusta, kun on niin samantapainen tilanne. Tsemppiä!!!

Mulla huomenna kans kontrolli. Ajatukset soutaa laidasta laitaan. Jomottaa, limatulppa viikko sitten, mutta silti aika lailla vähän merkkejä lapsen syntymisestä. Tykkää uiskennella meidän kulta pikkuinen.rv 41+2Yhä täällä ollaan eikä merkkiäkään mistään synnytykseen liittyvästä..

Alkaa mennä luotto koko hommaan; synnytys lipuu kauemmas ja kauemmas omasta maailmasta. Tulee kamala shokki jos ja kun se joskus todella alkaa..Hajamielisyys pahenee, unohdin ostaa suklaata kaupasta.Toivottavasti tutkimukset antavat potkua matkaan, molemmille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huomenna olisi äitipolilla yliaikaiskontrolli, jossa toivon mukaan koettavat käynnistää, jos nyt ei tapahdukaan mitään. Olo on kyllä kuitenkin jonnin verran optimistinen: yöllä jomotteli kerrankin, ja siittä on jomotus jatkunut, veristä limaa tulee enemmän ja olo muutenkin juuri sellainen, että pian se paukahtaa päälle koko ryminällä... Iik! Välillä olen kyllä ajatellut, että suurta illuusiota on ollut koko tämä raskaus, ettei täältä mitään tulekaan, tai sitten vauva-parka on elinkelpinen vain kohdussa, kun ei sieltä pois tahdo tulla muailmaa katsastamaan. Joo, terveitä ajatuksia! NOh, jahka tästä nyt pian pääsisi synnärille kitumaan ja pukkaamaan odotettua palleroa pihalle, niin näkisi, kuka se siellä on sitkeänä tattina sisuksissani majaillut. Jos ei ennen huomisaamua ole synnytys kunnolla käynnissä, niin saattaahan tuo sisätutkimus jouduttaa lystiä.

Voimia kaikille! Tämä lyyli kellahtaa nyt soffalle.Vitanova rv 41+4

Ja täällä myös kasassa, 2 yliaikaiskontrollissa olen ollut ja kolmas olisi torstaina ja mitään ei ole tapahtunut, vauva ei ole laskeutunut eikä limatulppa irronnut. Olo on todella tukala ison mahan kanssa joka menee yläkäyrillä aika reippaasti. Lauantaina alkavat hätyytellä jos ei mitään tapahdu sitä ennen. Esikoinen meni 12pv. yli ja silloin ei myöskään antanut mitään merkkejä, supistukset alkoivat vaan yht äkkiä, silloin muistaakseni irtosi tulppa jo vähän aikaisemmin.

Toivottavasti lähtis itestään käyntiin eikä tarvisi käynnistellä.Äiskä 41+6

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat