Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tein taas saman surullisen havainnon kun lasteni kanssa aamupäivän ulkoilimme että naapurin mies se nukutti parvekkeellensa 3kk vauvaansa samalla tupakkaa poltellen ja tietty vielä niin että savut puhallettiin vaunuja päin vaikka vauva siellä köllimässä:((((

Ja se nainen tekee päivittäin samaa ja poltti myös koko raskausajan, ei ollut yks eikä edes 100x kun näin sen parvekkeellaan, parkkipaikalla tm imuttelemassa maha pystyssä.Eikö ne helvetin idiootit tuon veraa välitä lapsestaan että edes nukuttaisivat ilman savuja????Siinä on kivaa ja raitista nukahtaa ja harso vaan sit kopan reiän eteen ja hyvällä tuurilla sinne jää oikein savuverho sisäpuolelle:((

Ja ennenkun joku rupeaa vinkumaan omasta navasta ja kyyläämisestä niin sitä vaan tekee havaintoja kanssaihmisistään eläessään ja kun ulkoilee ja laittaa omiaan ulos nukkumaan etc. ja jotkut välittää myös muistakin eikä vain omasta navastaan ja lapsistaan.

Pistää todella kiehuttamaan tollanen toiminta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahAaaaaaaaaaaaarrrrrrrghhhhhhhhh!!!!!!!!!

Kommentit (22)

Tsihhihiii kun tämä elämä on valintoja täynnä!! kukin toimii miten toimii ja omilla valinnoillaan kuormittaa sitä omaa riskiään sairastua tai voida huonommin kuin ehkä muuten voisi. Sekö sitten on oikea politiikka että jos on elmukelmua itsellä käytössä niin ei saa ottaa kupoliin eikä kritisoida jonkun oikeastikin edesvastuuttoman tyypin käytös? Toisekseen asiasta tekee vieläkin piittaamattomamman se että vastapuoli on pieni puolustuskyvytön vauva jonka terveys kyseeessä mutta kaikkihan ei tunnetustikaan välitä edes siitä mitä opettavat ja antavat lapsillensa. Ja pistäpäs sitä linkkiä nyt lääketieteelliseen faktatietoon missä sanotaan ettei ulkona polttaminen ole haitallista siinä vieressä oleskeleville?? Voi olla että joudut etsimään sitä tuubaa aika kauan tai kehittelemään sen omasta pikkupäästäsi,tshihhihih.

Ap

Todellakin haistan tupakan ulkonakin niin kaukaa..siitä itseasiassa tiedän, että naapuri on ulkona, muuten en sitä näe/kuule.

Mutta sama se, uskotko vai et, on niin mukavaa olla huuhaa=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haistan sen ja tulee tosi paha olo..kuten aina tupakan hajusta.

Vauvoilla on todella parempi hajuaisti kuin aikuisilla.

Mietin vaan, millainen olo vauvalla mahtaa olla metrin päässä, kun minulla sellainen olo niin kaukana, vaikka savu on kerennyt jo hajota....

Tupakkalaki on tiukentunut hurjasti, mutta vieläkään se ei koska niitä, joita eniten pitäisi tupakalta suojella kuten sikiöt ja lapset. Aikuisia suojellaa työpaikoissa ym., jottei tarvitse tupakansavussa oleskella, mutta jo kohdussa pienet vauvat joutuvat kosketuksiin tupakan kanssa, kun omat vanhemmat eivät välitä.

Isukki sytytti tupakan kaikessa rauhassa ja se suussa laittoi vauvaa ja kaukaloa autoon..sentään voihin kiinni. Mutta tupakkansakkin kanssa tunkin oikein vauvan lähelle...järkyttävää.

Itsekkin muuten tupakoitsija olen, mutta autossa tai sisällä meillä ei polteta. Vaunulenkillä saatan polttaa mutta osaan sentään katsoa ettei savut menet suoraan lapseen.

Ulkoilmassa poltettu tupakansavu tottakai hajoaa nopeammin ja leviää laajemmalle alueelle kuin vaikka siellä omassa kotikeittiössä mutta mutta mutta se ei tarkoita sitä etteikö se savu olisi vaarallista niille jotka ei polta vaan ovat passiivisia asiassa. Varsinkin pakkasilmassa se savu hajoaa varsin hitaasti ja ikäänkuin jämähtää hetkeksi paikalleen, sen näkee ihan omin silminkin.

Joten ei todellakaan voi puhua että ulkoilmassa passiivinen tupakointi olisi jotenkin vaaratonta tai edes vähemmän vaarallista kuin sisällä.

Se joka noin luulee on varsin köyhä yläpäästään.

Vain suhteellisen kova tuuli kuljettaa ja hajottaa savun niin nopsaan ettei se mainitevasti häiriötekijöitä aiheuta ainakaan jos se tuulensuunta on niin ettei savupilvi lennä muita ihmisiä päin.


Tätä röökin savusta jauhamista ( ja itse EN polta) en todellakaan jaksa. Jos polttaa raittiissa ulkoilmassa, niin siitä ei ole sen kummempaa haittaa kuin autojen pakokaasuistakaan.Olette kai myrkkykammoiset tietoisia, että syöpää aiheuttavia kehoon varastoituvia myrkkyjä erittyy mm. Teflon-pannuista (ehjistäkin), nahkasohvista, likaa hylkivistä matoista yms.Voitte seuraavaksi alkaa kyttäämään, että kuinka monella lapsiperheellä on nahkasohvat, iik!

Ohimennessäni olen pariinkin otteeseen nähnyt vastaavaa, ehkä jopa pahempaa. Toinen oli parvekkeella, jossa äiti oli tupakalla pieni vauva kasvojensa edessä rintarepussa ja toinen baarin edessä, jossa iso porukka seisoi terassilla mukit kädessä tupakalla ja yhdellä sauhuttelijalla oli pieni lapsi sylissään. Kyllä kävi noita lapsia sääliksi! Meinasin huutaa ko. henkilöille jotain asiaankuuluvaa, mutta pidin sitten suuni kiinni..

ikuvittelet sen mitä haluat, koska vihaat tupakoitsijoita, sillä haluat vihata heitä. Ihmisen viha on vakio. Aina on poljettava jotain ihmisryhmää ja kuviteltava olevansa parempi.Ja sinä edellinen, jos et todella ymmärrä mitä eroa on hengittää ulkoilmassa ja sisätiloissa röökiä, niin enpä enää yhtään ihmettele, että jaksat meuhkata moisen asian vuoksi. Toivottavasti osaat tiedostaa kaikki ympäristömyrkyt, radioaktiivisuudet yms. ettet kuvittele olevasi syöpäriskistä vapaa, kun saat tupakoitsijat vankilaan.

katsos kun joillekin on niitä käytöstapoja todellakin suotu! on kyllä sairas tämä maailma kun minun käytöstavoistani tulee jonkun sanottua kun vastapuolena on vanhemmat jotka käryttävät syöpää, astmaa, toistuvia hengitystieinfektioita ja vaikka mitä aiheuttavaa käärylettä pienen vauvansa vieressä,toistuvasti ja jo raskausaikana.

Jotakin on päälaellaan nyt jonkun arvojärjestyksessä.

Ap

Ja huolestuttaakin jo kaikki tupakoitsijoitten lapset jotka masuaikana ovat saaneet osansa tupakan haitoista ja nytkin savuisissa autoissa istuvat ja ulkoilevat tupruttelevien aikuisten kanssa. kaikille ei vaan ole suotu järkeä samalla mitalla.

tasi ja lakanoistasi? Ymmärrätkö, että kaikki käyttämämme asiat päällystetään ja pinnoitetaan? Onhan elmukelmustakin ollut puhetta, että erittää jotain keholle haitallista.Mutta näistä asioista ei ole ollenkaan niin kiva puhua eihän? On niin paljon kivempaa pohtia tupakoimista, kun siinä päästään suoraan haukkumaan jotakuta henkilöä. Likaa hylkivän maton haukkuminen ei ole ollenkaan niin mukavaa kuin naapurin.Passiivinen tupakointi on haitaksi, jos poltetaan sisällä. Ulkona savu hajoaa, eikä siitä ole sen kummempaa harmia kuin autojen ja tehtaiden päästöistä.

Vierailija:

Lainaus:


Todellakin haistan tupakan ulkonakin niin kaukaa..siitä itseasiassa tiedän, että naapuri on ulkona, muuten en sitä näe/kuule.

Mutta sama se, uskotko vai et, on niin mukavaa olla huuhaa=)


Ja sinä jälkimmäinen, etkö ymmärrä miten typerä olet puuttuessasi vain ja ainoastaan tupakansavuun? Tuolla ulkona leijuu miljoona kertaa haitallisempia yhdisteitä kuin yksittäinen röökipilvi, luulisi sinunkin aikuisena ihmisenä tajuavan sen.toivon todella ettei teidän lähipiiriinne satu lapsia jotka sattisivat tarvitsemaan apua/lähimmäisestä välittämistä ja toivon myös ettette siirtäisi tuota samaa asennevammaista, tunnekylmää, välinpitämätöntä ja itsekästä tyyliänne omiin lapsiinne.

8, lue myös muita lehtiä kuin seiskaa ja ohota, seuraa uutisiakin joskus.Passiivinen tupakointi on todettu väh yhtään vaaralliseksi kuin sen tupakan imeminen sisuksiinsa.

Ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat