Seuraa 


Milulla on skolioosia ja jalkojen pituuseroa. Kärsin helvetillisestä päänsärystä. Välillä on pakko vain maata, koska alaselkä on ihan poikki. Nyt tuntuu, että niskassa olisi rautakanki.

Selkä rutisee ja paukkuu kun liikuttlen.Päivittäin liikuttelen selkääni, hartioita ja niskaa. Lihaskuntotesteissä sain 4/5 pistettä, ettei nyt ihan surkeat lihakset.

Kiropratktikolla kävin 3 keraa, ei pitkäaikasista apua.Täytyneekö vain hommata kenkään lisäpohjallinen. Mitenkäs hieronnat jne. Alkaa pännimään tämä sarkylääkkeitten syönti.

Mistä olette saaneet parhaan avun???????

Oletteko päässeet lähetteellä oikeisiin tutkimuksiin?

Kommentit (1)

mutta mulla ei ole mitään tuollaisia pituuseroja tms. En vaan tiedä loppu viimmein mikä nämä aiheuttaa. Silmässäni todettiin että toimii hieman laiskasti toinen silmä siis, että voihan sekin olla syy tähän usein olevaan päänsärkyyn. Silmälääkärille on aika nyt kahden viikon päästä että sielä voi selvitä jotain, mutta en nyt ole kovin luottavainen.

Tilasin ajan vyöhyketerapeutille, olen ollut joskus ennenkin mutta en kun kerran vaan mutta keskusteluista jäi mieleen että sielä löytyi kyllä aika paljon selityksiä kaikille vaivoille, ei siis itselleni vaan mitä hän oli muiden hyväksi saanut aikaan. Ja yksi tuttuni suosittelee vyöhyketerapiaa kaikkiin vaivoihin. Eli saa nähdä saisinko mitään selitystä sielä tähän pääkipuun joka jo häiritsee välillä omaa vapaa-aikaa todella paljon kun ei voisi muuta tehdä kun maata sängyllä ja odottaa että särkylääke alkaisi edes vähän auttamaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat