Vierailija

Pikkupoika kuoli kuristuttuaan takkiinsa Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla sunnuntaina. Onnetttomuus tapahtui loppiaisena 6. tammikuuta.Kaksi 8-vuotiasta ylivieskalaispoikaa leikki Niemenrannassa Niementien ja Lempolantien välisellä puistoalueella kahdentoista aikaan perjantaipäivänä. Pojat kiipeilivät puistossa olevassa männyssä. Toisen pojan takki tarttui oksan tynkään ja lapsi luiskahti alas. Hän jäi kuristuksiin takkiinsa.Leikkitoveri yritti ensin auttaa kaveriaan, mutta lähti sitten hakemaan apua. Hänen jonkin matkan päästä löytämänsä aikuinen henkilö nosti pojan puusta ja haki apuun viereisestä talosta toisen aikuisen. Kaksikko elvytti poikaa ambulanssin saapumiseen saakka.Ensiavun jälkeen 8-vuotias poika siirrettiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Hän kuoli tapaturmassa saamiinsa vammoihin sairaalassa sunnuntaina.

STT, KalevaKommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vanhin poikani on 5v ja nyt on alkanut itsekseen olla pihalla. Koko ajan hirvittää, että jotain sattuu. Tässähän tulee ihan hulluksi, kun joka paikassa vaaroja :(

Tässä tapauksessa tuskin kukaan av-mammakaan alkaa syyttää vanhempia, kaikki 8-vuotiaat lullakseni leikkivät pihalla ilman vanhempien jatkuvaa valvontaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat