Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (6)

ihmiset jaksaa hysterisoidan lintuinfluenssasta, aikanaan sarsista jne. Viime viikkoina Suomessa ollut ihan todellinen rsv-epidemia ja siihen kuitenkin aika moni alle vuoden ikäisten lasten äiti/isä suhtautui puolihuolimattomasti. Pieniä vauvoja raahattiin alennusmyynteihin ym. väenpaljouksiin ja kuitenkin asiasta tiedotettiin ja annettiin suosituksia väletellä ihmispaljouksia.Käsittääkseni lintuinfuenssasta ei ole annettu Suomessa vielä mitään yleistä varotoimenpiteitä tai ohjausta, mutta silti takuuvarmasti tälläkin palstalla notkuvista av-mammoista useampi lähtee LI joukkohysteriaan mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihminen ihan varmasti pelkää tautia, joka voi tappaa meidät kaikki. Ja mikä pahinta lapsemme.

Vähättelevillä ihmisillä toimii kuitenkin ihmisen psykologiset puolustusmekanismit mm. kieltäminen ja torjunta. Ja ehkä hyvä niin, koska emme voi alkaa hysteerisiksi, olipa tauti tulossa tai ei.Hysterialla pilaamme lastemme ja nuortemme perusturvallisuuden jo ennen aikojaan.. Jokaisen on ehkä syytä miettiä, kuinka toimisi, jos uutisissa ilmoitettaisiin taudin alkaneen levitä. Kirjoittaa vaikka paperille, jos oikein ahdistaa! Eikä jokin pieni määrä säilykkeitäkään varmuusvarastossa ole haitallista, jos se suo helpotusta pelkoon ( hernekeittokin säilyy jopa vuoteen 2009). Tämän suunnitelman teon jälkeen voidaan taas elää vain tätä päivää kerrallaan. Huomisesta ei tiedä kukaan, eivät edes johtavat tiedemiehet. Ja nuo hernekeitot voi vaikka sitten vuonna 2009 syödä mökillä auringonlaskua ihaillessa...ja ostaa sitten vaikka uutta tilalle sinne varastoon;)) Jaksamista kaikille. t. psykiatrinen sairaanhoitaja

Minusta lintuinfluenssapandemiaa on ihan luonnollista pelätä. Hulluhan sitä olisi, jos ajatus ei pelottaisi lainkaan. Mikä tekee pelosta hysteriaa?

Hysteria on aivan normaalia, jos joku vaara uhkaa. Luulen, että monet tietoisesti kieltävät koko ongelman. Lintuinfluenssa on todellinen uhka.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat