Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko muilla kokemusta: Esikoisemme valittaa aivan jatkuvasti pissahätää, pöntöllä kymmeniä kertoja päivässä. Joskus tulee, joskus ei. Mistä voisi olla kyse? Tuskin huomion hakemisesta, sillä hän hoitaa asiansa itsekseen. Oudolta vain tuntuu..

Kommentit (6)

Meidän poika kävi kanssa usein vessassa joskus 3 vuotiaana (nyt jo isompi). Mitään syytä en keksinyt, ei tauteja, ei muutoksia, ei stressiä... Iltaisinkin saattoi sängystä käydä 5 kertaa. Jos asiaan kiinnitti huomiota, käynnit vain lisääntyivät.Otettiin sitten asiaan selvä linja. Jos kävi esim. nukkumaan mennessä, niin parin kerran jälkeen alettiin sanoa, että nyt on sitten viimeinen käynti eikä päästetty enää, muulloin ei kiinnitetty mitään huomiota. Muutamassa kuukaudessa (muistaakseni) meni ohi huomaamatta itsestään. Enkä vieläkään tiedä mistä johtui :)

Sovittiin että juo enemmän (pissa laimenee) ja käy joka toisella kerralla pissalla, kun pissattaa.Pojalla oli vesikives ja tyränjäänteitä virtsaputken ympärillä. Leikkauksen jälkeen ongelmat katosivat. Leikaattiin neljävuotiaana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika oli jo kyllä hieman vanhempi kuin teidän,jotain 4v.

saattoi käydä pissalla viiden minuutin välein kotona,päiväkodissa normaalisti.ajattelin että hakeeko jotain huomiota,mutta sitten jossain välissä oikein itki että ei haluais käydä siellä pissalla niin usein!

parikin kertaa annettiin pissanäyte,eikä mitään. tokalla kerralla terkka katsoi terskaa ja punoitti kuulemma hieman johtuen vaan siitä usein pissaamisesta.

kun sitten annettiin vaan asian olla niin meni ohi myös parissa kuukaudessa, siis mitä lie ollut...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat