Vierailija

Eli 1v lapsella oli eilen kuumetta 40 eikä laskenut parasetamolilla. Kävimme päivystyksessä, ja korvatulehdus löytyi, sekä saimme Pronaxenia kuumelääkkeeksi.Nyt olen antanut parasetamolia ja Pronaxenia, ja kuume on ja pysyy asteissa 38.7 .. Pitääkö lähteä uudelleen tohtoriin, vai odottaa että ab-kuuri alkaa puremaan?CRP ja PLV oli normaalit.

Kommentit (19)

ala kuitenkaan antamaan pronaxenia ja buranaa sekaisin. Buranaa ja panadolia ja pronaxenia ja panadolia saa antaa rinnatusten, ei kaikkia kolmea.

Pronaxen on näistä kuitenkin tehokkain kuumelääkkenä. Millaista määrää annat panadolia, sitä voi antaa 15-20mg/ kilo kolme kertaa vuorokaudessa. Pronaxenin lisänä kuitenkin vain kaksi kertaa vrk:ssa, ellet ole saanut lääkäriltä toisenlaista ohjetta. Itse sain tämän omille lapsilleni. Pronaxenin annon jälkeen antaisin vasta noin 4-6 tunnin kuluttua tuota panadolia. Eli kerran siinä pronaxen annosten välillä.

Haalea kylpy voisi viilentää ja huoneen lämpötilaakin voisi laskea tuulettamalla.

Meillä korkeaa kuumetta kesti kolme vuorokautta, lääkkeet laskivat aina hetkittäin. Antibiootihan ei välttämättä tähän virukseen tehoa, jos korvatulehdukseen tehoaakin..eli viruksen aiheuttama flunssa voi ylläpitää kuumetta antibiootista huolimatta. Noin pienen ollessa kyseessä, olisin kyllä herkästi käymässä kääkärin luona uudelleenkin..

Yleiskunto kertoo kuitenkin paljon, meneekö riittävästi nesteitä ( muistaakseni reilusti yli litran kun on kuumettakin, jostain netistäkin voi googlettaa ) jaksaako lapsi vielä leikkiä vai onko veltto ja haluton..

parempi käydä kuin liian kauaa kotonakaan katsella. Jaksamisia.t. kahden toipilaan äiti ( sairaanhoitajankin ennen kotiäitivuosiaan)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sillonkun mentiin antoivat lääkettä ja 3 tunnin päästä antamisesta tyttö oli aivan yhtä kuuma kuin mennessä eli kuumetta oli reilut 39 astetta...eli mun mielipide on ap:lle että käy ostamassa buranaa ja jätä pronaxen pois...meillä autto näin... niin ja meillä tosiaan kuume oli korkeimmillaan 40.7 ja burana alensi sen sinne 38 asteeseen ja allekkin

ja panadol supotkaan ei niin hyvin...sitten ostettiin burana suppoja ja ne auttoivat laskemaan kuumeen jopa 37.5 asteeseenen tosin osaa sano mitkä vaikuttavat aineet tuossa pronaxenissa on.. että ovatko samat kuin buranassa???jospa joku tietäis

kun meidän tytölle sitä annettiin niin jostain syystä se ei alentanut kuumetta yhtä paljon kuin buranan (125) supot.

mistä lie sitten johtuikaan

Kuuri ei vielä ole alkanut purra, voihan se olla ettei ole sopiva ab lapsen tautiin. Parissa päivässä selvä helpotus pitäisi tulla. Suikuttelu haalealla vedellä on myös hyvä viilentäjä ja juotavaa tietty. Yleistilan seuraaminen

antibiootit tehoaa kyllä aiak nopeasti, tyyliin 2-3 pvssä, mutta aina ei ole kyse bakteerista, virustauti kestää kauemmin tietenkin, eikä antibiootit pure. Korvatulehdus taas voi olal virusta tai bakteeria. Oli kumpaa vaan, korvan tilanne ei parissa päivässä ole varmastikaan muuttunut kummosemmaksi, eli nestepinta häviää hitaammin, punoitus nopeammin.

Pelkkä kuume ei tässä tilanteessa ole syy mennä vielä uudelleen llääkäriin, täysi kuumelääkitys ja kevyet vaatteet ja lepo ja viielä juotava kehiin

Nyt on mennyt jo kauan pronaxen panadolin rinnalaa kun tyttärillämme on astmaepäily ja suojahoito päällä joten buranat sai unohtaa välittömästi kun astmaa alettiin epäillä, tutkia ja hoitaa...

Olen todennut hyväksi Pamol-F:n, laitan lusikkaan vettä ja lääkkeen liukenemaan siihen ja sitten liuettuaan suuhun. Ainakin 125mg:n vahvuisena on. Suppojen vaikutus on kyseenalainen.

kerennyt purra kunnolla.Mahd.korvatulehdus aiheuttaa tuon kuumeen lapsella. Niillä lääkkeillä yrittäisin vähäsenkään laskea sitä lämpöä. Juomista ja ruokaa tarjoisin. Mahdollisesti huominen päivä on jo erinlainen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat