Vierailija

Juhlat tiedossa ja joulukilot pitäis saada pois.. ;) Vinkkejä!! Maksimi-kalorimäärä päivässä että paino tippuu??

Kommentit (10)

itse olen joskus noudattanut 800kcal/päivä-diettiä...on kyllä mässyttäjän painajainen, mutta sillä lähtee kuusikin kiloa kahdessa viikossa, jos enemmän vielä lähtöpainoa, voi lähteä enemmänkin. Nyt olen itse myös aikeissa pudottaa 10 kiloa kesään mennessä, nyt neljässä päivässä on lähtenyt 1 kilo, toisaalta kaveriltani samassa ajassa jo yli 2kg.

Syö yksi kunnon, lämmin ateria päivässä ja pieniä välipaloja...hapankorput ja kevytsulatejuusto on omia kevyitä herkkujani tällä hetkellä=)

lisäksi light-limuja ja mehuja, light-mehukeittoja jne....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tosin ne lähtee nesteistä, mut jos jonakin tiettynä päivänä pitää näyttää hoikemmalta niin toimii. Viikossa tippuu paino yhteensä noin 8kg.

Tässä ohjeet:

Lentoemäntädieetti vie kilon päivässäLentoemäntädieetti on pika-apu silloin, kun täytyy nopeasti mahtua kireäksi käyneeseen asuun: dieetillä voi karistaa neljä kiloa neljässä päivässä. Sen jälkeen on kuitenkin pidettävä kuukauden tauko. Kuukauden välein toteutettuna lentoemäntädieetti keventää noin kilon jokaista dieettiä kohden.Lentoemäntädieetti sopii parhaiten henkilölle, joka ei kärsi todellisista paino-ongelmista, mutta on päästänyt painonsa repsahtamaan lievästi vaikkapa loman aikana. Dieetti perustuu suurimmaksi osaksi nesteenpoistoon, mutta todellista laihtumistakin tapahtuu, sillä kilot eivät palaa välittömästi.Dieetin hyvä puoli on se, että kaikki ainekset on helppo ostaa kaupasta yhtä aikaa ja ne ovat saatavilla liki mistä tahansa. On huojentavaa, jos ei tarvitse käydä itse dieetin aikana kaupassa katselemassa herkullisia ruokahyllyjä.Hyvä keino dieetin helpottamiseen on jakaa ruoka-aineet heti kaupasta tulon jälkeen jääkaappiin valmiiksi pikkupaketeiksi. Tällöin kiusaus määrien ylittämiseen ei yllätä niin helposti. Myös ruokien valmistamisen voi tehdä ennalta. Keitä kananmunat, grillaa jauhelihapihvit ja broileri, kuori broilerin nahka ja heitä se pois. Viimeisen dieettiaterian pihvin voi kääriä folioon mehustumaan.Ostoslista:3 greippiä

2 kerää salaattia

3 tomaattia

2 omenaa

pieni pala kurkkua

pieni kukkakaali

pieni sellerinvarsi

2 tölkkiä vihreitä papuja

1 tölkki tomaattimehua

1 tölkki sokeroimatonta

ananasmehua

pieni tölkki ananasta omassa liemessään

4 kananmunaa

pieni paketti pakastekalaa tai tölkki tonnikalaa vedessä

1 grillattu broileri

125 g rasvatonta jauhelihaa

200 g kokolihapihvi

Aamiainen on joka päivä samanlainen: puolikas greippiä, kahvia tai teetä, ilman maitoa ja sokeria.1. päiväLounas: noin 200 g keitettyä kalaa tai purkki tonnikalaa veteen säilöttynä, salaattia, tomaattia ja omenaPäivällinen: kaksi keitettyä kananmunaa, 170 g vihreitä papuja ja puolikas greippiä. Lämmitä pavut, muserra toinen muna päälle ja mausta miedosti yrteillä2. päiväLounas: noin 200 g broilerinlihaa, salaattia ja 1,5 dl tomaattimehuaPäivällinen: kukkakaalia ja kurkkua, kumpaakin noin 1,5 dl ja 170 g vihreitä papuja. Jälkiruoaksi ananasta omassa liemessään3. päiväLounas: grillattu rasvaton jauhelihapihvi eli 125 g mieluusti kokolihasta jauhettua lihaa, pieni sellerinvarsi, salaattia ja omenaPäivällinen: puolikas grillattua broileria, tomaatti, 1,5 dl sokeroimatonta ananasmehua4. päiväLounas: kaksi kovaksi keitettyä kananmunaa ja vihreitä papuja, 1,5 dl tomaattimehuaPäivällinen: noin 200 g kokolihapihvi valmistettuna ilman rasvaa, tomaatti, salaattia, 1,5 dl ananasmehua.Tärkeää!

# Noudata ruoka-aineiden järjestystä ja määriä orjallisesti.# Et saa syödä mitään muuta kuin dieetin ohjeissa neuvotaan.# Omenat ja mehut voit nauttia iltapäivän välipaloina.# Juo runsaasti vettä.# Kata ateriat kauniisti, silloin ne tuntuvat ruokaisemmilta.# Voit käyttää annosten mausteena yrttimausteita ja pippureita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat