Seuraa 

Nyt olisivat hyvät neuvot tarpeen. Meidän seitsenkuinen poika on lopettanut imemisen päivällä tyystin. Yöllä syö muutaman kerran rintaa, mutta päivällä ei kelpaa vaikka olisi kuinka nälkä. Poika on ollut täysimetyksellä ensimmäiset kuusi kuukautta. Kuukauden verran on suostunut juomaan nokkamukista ja tuttipullo ei ole kelvannut koskaan. Lakkoilu alkoi kolmannen hampaan (yläetu) puhjettua. Tutti ei ole myöskään tuon jälkeen kelvannut.Pitääkö minun nyt vaan alistua siihen, että herra itse vieroitti itsensä vai jatkaako yritystä vielä? Olen toki tyytyväinen, että imetys sujui hyvin näinkin kauan, mutta olisin toivonut sen vielä jatkuvan. Kokemuksia???

Kommentit (6)

Koita tarjota rintaa ennen ruokaa eli aina ensin maitoa vatsaan ja vasta sitten kiinteää.Ja tuossa iässä alkaa ympäristö kovasti kiinnostamaan, joten mahdollisimman rauhalliset imetyshetket...kotona eri huoneessa kuin muut tms.Jatkaisin kyllä vielä yrittämistä ehdottomasti. Ja jos päivällä ei kelpaa, niin onhan ihan hyvä, jos vielä joisi tissimaidot illalla, yöllä ja aamulla.

Meilläkin noita lakkoiluja, ja kiemurteluja rinnalla on ollut, mutta aina on herralle maito jonkin ajan päästä alkanut taas kelvata. Kova poika aina ollut tissittelemään. Kun ikää tulee enemmän, ja kaikki ympärillä oleva alkaa kiinnostaa, saattaa se entinen pitkä nautiskelu rinnalla jäädä, ainakin päivällä. Koita edelleen tarjota, luultavasti rinta alkaa taas kelpaamaan.Meillä meni siis ihan vasta useita päiviä tosi vähällä maidolla, kun ei rinta vaan meinannut kelvata, tarjosin usin, välillä otti pika imut, välillä ei sitäkään. Sitten alkoi taas maistua, vaikka edelleen päivällä syönnit jää aika lyhyiksi.Whee, ja kaksi pikkumiestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos vinkeistä, mutta kaikkea tuota olemme jo kokeilleet vaan eipä ole auttanut. Ehkä poju on huomannut, että nokkamukista maito tulee helpommin kuin rinnasta... Poju on ollut aina kova tissittelemään ja sillä tämä lakkoilu ihmetyttää.

..viimeiset 1,5kk:tta on ollut puolivuotiaan kanssa taistelua tissillä. Alahampaat ovat tuona aikana puhjenneet ja nyt tuntuu että tilanne rauhoittuu.

Meilläkin meni nii, että yöllä unen seasta poika söi tissiltä, mutta hereillä ollessa ei. Tein sitten niin, että jokaisten päiväunien jälkeen samantien annoin pojalle tissiä, jolloin oli vissiin niin unissaan ettei huomannut räpiköidä vastaan. Sitten jos hereillä ollessa tarvi maitoa, annoin lypsettynä pullosta. Jonkun verran jouduin antamaan korviketta kun omaa maitoa ei lypsämällä herunut tarpeeksi. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että myös hereillä ollessa tissi kelpaa normaaliin taaan.. tänään vain kerran jouduttu tyytymään pulloon, eli jospa tämä tästä ..*koputtaa puuta*jostakin luin ettei lapsi omasta halustaan tee rintalakkoa vaan joku kipu tms (hampaat) pelottavat eikä syömistä uskalla edes aloittaa.

Kiitos vaan kovasti vinkeistä ja lohdullista kuulla, että lakkoilijoita on muitakin.Nyt ollaan kohta viikko oltu ilman päivätissittelyä ja alkaa tosissaan toivo mennä. Tänään en ole jaksanut enää edes tarjota päivällä, kun pelkkä imetysasennon ottaminen aiheuttaa kamalan huudon ja rimpuilun. Tuota suoraan päikkäreiltä tissille keinoa pitää vielä kokeilla, jos vaikka se tehoisi. Peukut pystyyn! Miksi ihmeessä tämän imetyksen pitää välillä olla yhtä onnea ja välillä mennään pohjamudissa???T: Sukkahukka ja lakkoilija

katsoa imetystukilistan nettisivuilta vinkkejä. Meillä sama tilanne ja kokeilen nyt niitä. Tärkein vinkki kuitenkin oli se, että lakkoja tulee, mutta niiden jälkeen imetys voi jatkua!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat