Vierailija

1-2 kertaa vuodessa. Kuinka usein ja miten tapaamisisa kannanttaisi järjestää. Jotenkin ahdistaa nähdä miestä traumaattisten muistojen takia mutta toki pojalla on oikeus tavata isäänsä ja päin vastoin. Isä on kyllä jo 4-kymppinen mutta ei halua/ uskalla tavata lasta kaksin, joten minun tulee olla mukana tapaamisissa. En haluaisi " uhrata" kiireisenä työssäkäyvänä äitinä viikonloppuja näihin tapaamisiin kovin usein. Mitenhän kannattaisi tomia?

Kommentit (9)

ja myös puistoissa jne. Kertoja oli puolen vuoden aikana melkeinpä joka viikonloppu. Ehdotin että isä olisi kahden 5v. lapsemme kanssa, mutta ei, ei vain halunnut. Lopulta katsoin että olen yrittänyt tarpeeksi auttaa isä-poika suhteen luomisessa ja tapaamiset hiipuivat. Mielestäni ei voi odottaa että äidin velvollisuus on loputtomasti auttaa ja auttaa isää. EI kannettu vesi kaivossa pysy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kai siinä muuta auta kuin tavata muutama kerta ja katsoa miten alkaa sujumaan. Ehkä kerta riittää että olet mukana, kuka tietää. Ajattele positiivisesti, saat vapaita viikonloppuja sitten palkinnoksi kun isä on lapsensa kanssa kahdestaan.

Vierailija:

Lainaus:


En haluaisi " uhrata" kiireisenä työssäkäyvänä äitinä viikonloppuja näihin tapaamisiin kovin usein. Mitenhän kannattaisi tomia?
että ajattelisit, mikä on lapselle parasta.MINUN mielestäni se on molempiin vanhempiin tutustuminen. (Ellei isä ole ihminen, johon tutustuminen on lapselle pahasta.) Sinä tuet tätä parhaiten niin, että kiireisenä työssäkäyvänä äitinä uhraisit parin kolmenkaan viikonlopun ajan aikaasi tähän. Kutsu pojan isä teille, teet lauantaisiivoja, pyykkäät, valmistelet tulevaa viikkoa, leivot tai surffaat netissä eli olet läsnä, muttet sekaannu heidän olemiseen. Eka kerralla varmaan kannattaisi yhdessä kuitenkin jotain tehdä jo ihan lapsenkin vuoksi, seuraavilla kerroilla pysyttelet taustalla, mutta niin lähellä, että molemmat tarvittaessa saavat sinulta avun. Varmaan kolmannella tapaamisella voit käväistä ruokakaupassa tai siivota auton tms. hetken ulkosalla tai poissa olevaa tekemistä. Neljännellä kerralla taas jotain, vaikka käväiset kahvilla tms. mutta älä näillä kerroilla vielä viivy poissa liian kauaa. Ehdota viidennellä kerralla, että menevät vaikka puistoon tai elokuviin tai isän kotiin. Jne. Siitä se lähtee.

Ikävä (?) tosiasia on kuitenkin se, että sinun on " pakko" aluksi tuhrata kallisarvoista aikaasi tukeaksesi lapsesi tutustumista isäänsä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat