Vierailija

Meidän puolitoistavuotias on kaikkien aikojen terminaattori. Meillä ei varmaan ole yhtään ehjää tavaraa koko talossa tämän taaperiän jälkeen. Vaikka ollaan yritetty siivota talo mahdollisimman vapaaksi kaikesta särkyvästä, niin poju löytää silti jotain mielenkiintoista jota voi tutkia ja hajottaa. Esim. kaukosäätimet romuna, veljen huoneesta hajottanut lautapelejä, repii hyllystä veljen Aku Ankan kansioita ja lehdet saavat kyytiä. Ja isoveli on raivoissaan. Kuusen palloja oli kanssa mukava ottaa kuusesta kun silmä vältti ja heittää niin että muutama meni rikki....Aargh, ryydyttää tämmöinen, vaikka lapsi on muuten kyllä suloinen päivänsäde. Onko muita kohtalotovereita, onhan?

Kommentit (9)

MOnta kaukosäädintä ovat tuhonneet kun silmä on välttänyt. Mitään esineitä en alkuvuosina pystynyt pitämään esillä, en myöskään kukkia kuin oikein korkealla:(. Kirjoja ja lehtiä repivät myös jonkun verran. Olivat vain niin uteliaita luonteeltaan.Nyt kun ovat 4-vuotiaita niin poika on todella siisti ja tarkka tavaroistaan, tyttö ei niinikään välitä ja hän on vielä tänäkin jouluna rikkonut (vahingossa tosin) jonkun joulukoristeen. Eikä tyttö siivoa ikinä ellei häntä pakota! Poika tosiaan on tullut tarkaksi ja valittaa kun sisko sotkee:).Kirjoja käsittelevät nykyään hellävaroen. Eli kyllä se siitä:).

Isoveli ei ole koskaan hajottanut mitään ja tämä kuopus on täystuho.

Hän on todella kova myös sotkemaan,kun yhden paikan ehtii siivota niin on jossain joku toinen paikka jo räjäytetty. Todella välillä raastaa hermoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän mukelolla on niin lyhyt muisti ettei muista kuin vähän aikaa kieltämisen jälkeen ja taas tekee kolttosiaan. ja koko irtaismistoa on mahdoton piilottaa taaperon ulottuvilta..ap

Meillä on 1,5-vuotias TODELLA vilkas tyttö. Meillä samoin kaukosäätimet ovat säpäleinä, isoveljen akkarit revitty silpuksi ja vaipparoskiksen sisältö vähintään kerran päivässä lattialla. Yhtään ehjää katselukirjaa ei ole enää jäljellä ja isoveikan autotkin rupevat muistuttamaan romuttamotavaraa. ;-) Tytön lempiharrastus on tällä hetkellä tavaroiden työntäminen vessanpönttöön. Sieltä on pelastettu tähän mennessä kolme hammasharjaa, kaukosäädin, kännykkä ja vauvanukke. Tyttöä vahditaan herkeämättä ja kielletään pahanteosta johdonmukaisesti, mutta mikään ei tunnu auttavan. Tsemppiä sinulle ap. Mitään neuvoja en osaa antaa, vaan otan niitä mielläni itsekin vastaan :-) Eiköhän näistä meidän terminaattoreistakin vielä ihmisiä kasva!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat